Íme Beyoncé és Jay-z gyönyörű kislánya - Az első fotók a kis Blue Ivy-ról

kisbaba kislány Jay Z Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre láthatjuk az idei év leghíresebb sztárcsemetéjét, Beyoncé és Jay Z kislányát, Blue Ivy-t.

Tipp! Lánykérés a villamoson. Kattints a galériáért!A híres szülők nem vártak túl sokáig, hogy bemutassák kislányukat - alig egy hónappal a baba születése után már fel is tették Blue Ivy képeit a kislány hivatalos weboldalára. Ezzel ők is beálltak az olyan sztárszülők - mint például Beckhamék - sorába, akik ahelyett, hogy milliókért eladnák a baba első képeit, inkább ingyen megmutatják a pici fotóit a nagyközönségnek.

Forrás: helloblueivycarter.tumblr.com
Forrás: helloblueivycarter.tumblr.com

Kattints a képre a galériáért!


A négyhetes baba egészen biztosan sok mindent örökölt csodaszép anyukájától, Beyoncétól - Blue Ivy már most hosszú, fekete tincsekkel büszkélkedhet. A képeken nemcsak a kislány, de híres szülei is szerepelnek - a fotókon igazi családi idill tükröződik. "Üdvözlünk benneteket, és örülünk, hogy megoszthatjuk veletek a boldogságunkat. Köszönjük, hogy ezekben a csodás időkben is tiszteletben tartjátok a magánéletünket. Üdv: a Carter család" - írta az apuka, Shawn Carter alias Jay-Z a weboldalon.

Mit szóltok az Eurovízió eredményéhez?Forrás: helloblueivycarter.tumblr.com
Forrás: helloblueivycarter.tumblr.com

Még több kép a galériában!

Tipp! Gönczi Gáborból cowboy lett! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.