Dr. Kaszab Csilla - bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos

kozmetológus bőrgyógyász nemigyógyász Life.hu szakértő Dr. Kaszab Csilla szakértő szakorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Kaszab Csilla vagyok, bőr-, nemigyógyász és kozmetológus szakorvos. Alább olvasható tevékenységem és munkásságom, valamint azok a területek, témák, melyekben várom az olvasói kérdéseket, és amelyekre készséggel válaszolok.

2004-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi karán. A diploma megszerzését követően a Semmelweis Egyetem Bőr-Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján dolgoztam öt évet, ahol az immunológiai, onkológiai és általános bőrgyógyászati osztályokon, a klinika általános és STD ambulanciáján szereztem szakmai gyakorlatot.

Rendszeresen előadóként vettem részt a Budapesti Betegbemutató üléseken, a Dermatológiai Társulat és az STD Társaság Nagygyűlésein. Érdeklődési területem széles, foglalkozom festéksejtes anyajegyek dermatoscopos vizsgálatával, bordaganatok szűrésével, aknés és rosaceás bőr, allergiás és fertőzéses eredetű (bakteriális, vírusos, gombás) bőr- és körömbetegségek kezelésével is.

A hagyományos bőrgyógyászaton kívül kozmetológiai kezeléseket is végzek, arcfiatalítást Drakula terápiával, dermarolleres kezeléssel, botox ill. ráncfeltöltéses technikákkal.

Elérhetőségek:

Honlap: www.casderm.hu
Telefon: 06 70 590 6482
E-mail: info@casderm.hu
Cím: CASDERM Kft. - 1036 Budapest, Lajos u. 94.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.