Ezért fogyott karcsúra Tolvai Reni

diéta fogyás Megasztár Tolvai Renáta Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig tíz kilótól szabadult meg az énekesnő a nemzetközi karrierje érdekében.

Ahogy arról már korábban a Life.hu is írt, az utóbbi időben nagyon sokat fogyott Tolvai Reni. Az ok pedig az, hogy kilátásban van egy külföldi, forintban kifejezve több tízmilliós lemezszerződés is - írja a Blikk. "Októberben kezdtem el edzeni, amelynek meg is lett az eredménye, ugyanis tíz kilótól sikerült megszabadulnom. Heti négy alkalommal személyi edző segítségével végeztem kardiómozgást és kisebb súlyzókkal gyakorlatokat, mellette pedig egy szigorú diétát is összeállítottak nekem, amit eleinte nem volt könnyű betartani. Mivel soha nem sportoltam előtte, így nehéz volt ráállnom a rendszeres mozgásra, de hétről hétre könnyebben ment" - vallotta a szépség a napilapnak.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

Reni azonban még nem teljesen elégedett, saját bevallása szerint ugyanis még legalább öt kilótól meg akar szabadulni. "Ha nem sikerül, akkor sem leszek elkeseredve, a lényeg, hogy tartani tudjam a súlyomat. A diétám egészséges ételeket követel meg, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, és odafigyelek arra is, hogy legalább két liter vizet elfogyasszak naponta" - tette hozzá a lány, akit a kedvese, Kállay-Saunders András és a családja is támogat az életmódváltásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.