Lindsay Lohan anyaság Twitter színésznő Avi Snow áprilisi tréfa terhes álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hivatalos. Terhes vagyok." Ezt rakta ki Twitter oldalára Lindsay Lohan. Reméljük, a botrányhősnő csak áprilisi tréfát űz velünk. Alkoholproblémái miatt nem biztos, hogy ez a legjobb pillanat az anyaságra.

Lindsay Lohan gyereket vár. Vagy mégsem? A színésznő a minap a következőt tette ki saját Twitter oldalára: 'It's official. Pregnant'. Vagyis: "Hivatalos. Terhes." Most azt találgatja a fél világ, hogy tényleg babát vár-e a sztár, vagy nála még tart az április elsejei bolondozás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lohan kisasszony jelenleg a City Of The Sun gitárosával, Avi Snow-val randizik, és épp Brazíliában bulizik. Már a megérkezése is nagy feltűnést keltett: a színésznő cicijei ugyanis önálló életre keltek a ruhája alatt. A kikukucskáló melleiről készült képet itt nézhetitek meg! Csak halkan jegyezzük meg, hogy alkohol- és drogproblémái miatt elvonókúrán kellene lennie, de ahogy a Life.hu is megírta, sajnos nem bír leállni a szeszről. Remélhetőleg a gólyahír csak egy jókora tréfa! Ellenkező esetben már előre sajnáljuk a kisbabát!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.