Biztasd Kingát! 1 lájk = 1 hajrá!

Forrás: Thinkstock -
mellrák Facebook új élet projekt albert kinga eltűnt emberek futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem jelenik meg az edzéseken Albert Kinga. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja telefonon sem elérhető. A Life.hu szakértői aggódnak az életmódváltásba pár hónapja belefogott édesanyáért, ezért az olvasók segítségét kérik: Kinga Facebook oldalán 1 lájkkal biztassák őt.

A Vivicittá futóversenyre januártól készülő Kinga a napokban szembesült, hogy a Life.hu csapata a 10 km-es távon indítja. A tavalyi év végén kemoterápián átesett, két éves ikergyermekeivel otthon lévő édesanyát a Kezdj új életet a Life.hu-val életmódváltoztató programja kemény munkára fogta. A kezdeti lelkesedés és erőbedobás után Kinga testi-lelki szinten fárad. Már a napokban jelezte, hogy pihenőre lenne szüksége, de edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás inkább nagyobb kihívás elé állították. Kinga lelkileg mélypontra került.

A Life.hu mozgáskoordinátorainak meggyőződése, hogy Kinga fizikai állapota megfelelő a 10 km-es táv teljesítésére, de ahogy azt Kropkó Péter, az 51-szeres Ironman elmondta, a test és lélek egysége szükséges a sikerhez. Ezért most Kingának üzenhetnek a szimpatizánsok: egy lájk ­­- egy biztatás, hogy ne adja fel.

Forrás: Thinkstock

A Kezdj új életet a Life.hu-valtámogatója, a Vitalteam is felhívást tesz közzé: mindazok, akik szívesen megosztanák történetüket, hogy azzal Kingának és rajta keresztül másoknak is segítsenek, akkor osszák meg velük. Olyan történeteket várnak, ahol a mélypontból a mozgás és a pozitív életszemlélet segített kijönni. A személyes élményeket a Vitalteam hivatalos honlapjára, a http://peterkropko.com/blog-ra lehet küldeni előzetes regisztráció után.

Kinga új élete Facebook oldal itt található.

Bízunk benne, hogy a rajongói tábor szeretete átsegíti Kingát a krízisen. Az edzés minél hamarabbi folytatása lenne szükséges ahhoz, hogy Kinga teljesíteni tudja vállalását.

Itt pedig megtudhatod, hogy hogyan javítja lelki kiegyensúlyozottságunkat a sport.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.