Beyoncé Knowles ruha Beyoncé MTV Video Music Awards díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoné a vasárnap esti MTV Video Music Awardson négy elismerést, többek között az életműdíjat is besöpörte. Magánéleti zűrök ide vagy oda, az énekesnő kétségkívül a pop királynője, nem hiába becézik őt évek óta Queen B-ként. A név pedig kötelez, ezt Beyoncé többnyire a ruhaválasztásaival be is bizonyítja. Merthogy Jay Z neje imád királynőnek öltözni, ám ez nem mindig sikerül neki. 

Hogyan is öltözik egy királynő? Beyoncé szerint ennek egyik alapja a pánt nélküli sellőruha. Vagy legalábbis a sellőfazon, az énekesnő ugyanis évek óta előnyben részesíti ezt a stílust. Kétségkívül jól is áll neki, hiszen amit Beyoncénak érdemes kiemelni, az az eszméletlenül kerek popsija. A 2014-es Grammy-díj-átadón viselt hófehér csipkeruha abszolút királynőire sikeredett, ráadásul a sztár a pózolást is mesterfokon űzi.

Forrás: AFP

De ha már szóba került a sellőfazon, megmutatjuk, mi történik, ha Beyoncé valami nagyon mással kísérletezik. Semmi jó.

Forrás: AFP/Slaven Vlasic

A fehér mellett az énekesnő imádja a fekete estélyiket is. Az idei MET-gálán annyira elegáns volt és dívás, mint korábban soha. Persze ehhez kellett a hálós megoldás és a démoni rúzs is. Imádtuk!

Forrás: AFP

De Beyoncét nem lehet azzal meggyanúsítani, hogy csak különleges szettekben lenne gyönyörű. A 2005-ös Oscar-gálán egy teljesen egyszerű, pánt nélküli estélyiben is ő volt az est egyik legszebb asszonya.

Forrás: AFP

Ha az énekesnő hajlandó eltérni a fekete és fehér színektől, akkor örömmel visel sárga kreációkat. A 2008-as Grammy-gálán tündöklően szép volt a napsárga szettjében, a ruha hátulja pedig meseszép volt.

Forrás: AFP

Korábban 2004-ben azért megpróbálkozott a sárga egy egészen más árnyalatával, ám szerencsére idejében rájött, melyik az a szín, amivel kár vesződni.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Beyoncé egy időben gyakran kísérletezett a kékkel - talán azért, mert a mesében Csipkerózsika is kap ilyen színű estélyi ruhát. Nos, Beyoncénak ez a kék-dolog annyira nem klappolt sosem: hiába próbálta királynőire venni a figurát a sok tüllel, fodorral és babaszínnel, az eredmény nem lett meggyőző.

Forrás: AFP

Végül mutatunk egy olyan képet, ami bizonyítja, hogy az énekesnő nem csak a vörös szőnyegen öltözik szívesen királynőnek. A 2009-es fellépőruhája, amiben a MET-gálán énekelt, abszolút erről tanúskodik. Remekül áll neki ez a stílus!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Így lett tökéletes Beyoncé teste

Az énekesnőt mindig is imádták a férfiak a nőies formáiért, és a divatkritikusokat sem zavarta túlzottan Beyoncé méretes popsija és nem épp nádszálkarcsú combjai. A világsztár azonban nem elégedett meg azzal, hogy nőies az alakja: kőkemény edzésbe és speciális diétába kezdett 2013-ban, melynek eredményét idén januárban, a Grammy-gálán meg is mutatta. Queen B most jobb formában van, mint valaha - mutatjuk is, mit és hogyan csinál!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.