Hódi Pamela Czippán Anett költözés Édes Élet szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Berki Krisztián rányomult műsorvezetőtársára, a válófélben lévő Czippán Anettre. Olyannyira, hogy - Anett kifejezett kérése ellenére - Szombathelyre is követte, sőt a szállodai szobájaba is invitálta. Megteheti, ugyanis időközben a Facebookján is közzétette: elköltözik Pamelától. 

Meg kell a szívnek szakadni. Berki Krisztián "Egy korszak lezárult" címmel hosszú posztot tett közzé a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Elköltözöm a családomtól, Pamelától! (...) Az elköltözésemet sem a spontán érzelemvezéreltség szülte, hanem komolyan mérlegeltem, hogy mit veszíthetek, ha a költözés mellett döntök. Úgy döntöttünk, hogy időt adunk egymásnak. Azért léptem el mellőle, mert valami elpárolgott. Hódival éltük a szertelen fiatalok életét. Ő inkább álmodta az életet, s nem élte a közös álmunkat. Nem igazán tudta tolerálni, hogy én folyton pörgetem az ÉLET kerekét. Szüntelen konfliktusokhoz, veszekedésekhez, s a végén bizalmatlansághoz vezetett mindez" - kezdi hosszú monológját - amit teljes egészében itt olvashatsz - Berki, majd hosszasan elemzi, Pamela nehezen viselte, hogy őt a lapok folyton összehozták valakivel.

Nos, ez nem csoda, hiszen ő maga vállalta fel a macsó szerepet és még rá is játszott erre az Édes Életben - pont úgy, mint most Anettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.