Kalandos családi nyaraláson járt a Class Fm műsorvezetője, Vágó Piros

Forrás: RedLemon -
örökbefogadás műsorvezető család Horvátország Korcula Class FM cica búvárkodás Vágó Piros nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Class Fm népszerű műsorvezetője a horvát tengerparton, Korcula szigetén töltött el néhány vidám, nyaralós napot férjével és öt és fél éves kisfiával. A család legkisebb tagja, Zalán új élményekkel térhetett haza: búvárkodott, homokvárat épített, sőt, még egy kiscicát is örökbe fogadott a nyaralás idejére.

Mivel Zalán csak jövőre ül be az iskolapadba, idén még tudott szeptemberben nyaralni a család. "Korcula a béke szigete, ahol napközben a kabócák hangja, este a tenger morajlása hallható" – mesélte Piros, aki nemcsak a szokásos kavicsos horvát tengerpartot próbálta ki családjával, hanem homokos strandra is ellátogattak, ahol Zalán nagy lelkesedéssel épített homokvárat.

Forrás: RedLemon

"Búvárkodni is tanult: pipával, szemüveggel merült a víz alá, ahol halakat és rákokat is látott" – büszkélkedett az anyuka. Piros maga is megpróbálta tavaly a merülést, de inkább a hagyományos úszásnál marad.

Közben mindenhová követte a családot egy kiscica, akit Áfonyának neveztek el, és mivel otthon nincs háziállatuk, a nyaralás ideje alatt sajátjukként kezelték.

Forrás: RedLemon

Marco Polo szülőföldjén három múzeumba is ellátogattak, amit nemcsak a család felnőtt része, hanem a kis Zalán is nagyon élvezett. Ezután a családi kaland után Piros kipihenten ült vissza a Class Fm műsorvezetői székébe.

Mádai Vivien megmutatta gyönyörű kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20141003-madai-vivien-musorvezeto-megmutatta-gyonyoru-kisfiat-zenot.htmlHarmónia és szeretet sugárzik Mádai Vivien családi fotójáról, amin végre cuki kisfiát, Zénót is megcsodálhatjuk.Család--Bochkor Gábor: "Nem lesz több gyerekünk"http://www.life.hu/csalad/20141003-bochkor-gabor-radios-musorvezeto-es-parja-varkonyi-andrea-hirados-nem-terveznek-tobb-gyermeket.htmlA rádiós a magánéletéről vallott. Elárulta, sem a házasság, sem második gyermek nem szerepel a tervei között.Család--György herceg körül ólálkodott egy fotós - figyelmeztetést kapotthttp://www.life.hu/csalad/20141003-gyorgy-herceg-korul-olalkodo-fotost-figyelmeztetett-a-kensington-palota.htmlJogi következmények lehetőségére figyelmeztettek a brit királyi ház jogászai egy fotóst, aki állítólag hosszabb ideje figyelte Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülött gyermekét, Györgyöt. Közben Vilmos egy bába segítségét kérte felesége második várandóssága kapcsán.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.