A nagy szalvétahajtogató - így lesz tökéletes az ünnepi asztal

szalvéta hajtogatás asztal család étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tedd tökéletessé az ünnepi asztalt - legyen szó születésnapról, eljegyzésről, karácsonyról vagy akár újévi buliról! A látványos kiegészítőkön kívül néhány érdekes formára hajtogatott szalvétára is szükséged lehet, hogy a végeredmény lélegzetelállító legyen. 

1. A klasszikus: ez a megoldás jó választás lehet akkor, ha ünnepre készülünk - egy-egy ilyen szépen hajtogatott textilszalvétával a konzervatívabbakat és a divatkövetőket is leveheted a lábukról. A kész kompozícióba csempészhetsz virágot, fenyőágat, de akár ültetőkártyát is.

Forrás: www.fold-a-napkin.com

2. A praktikus: praktikus megoldás az alábbi kompozíció, a legszebb evőeszközöket remekül tárolhatod benne. Ha kedveskedni szeretnél a vendégeidnek, a kanál, a villa és a kés mellé tűzhetsz valami apró ajándékot is, amit a vendégség után akár haza is vihetnek.

Forrás: www.fold-a-napkin.com

3. Az elegáns: igazán impozáns darab ez a Vízililiom névre keresztelt szalvétakompozíció. Kis kézügyesség nem árt az elkészítéséhez, de a munkád gyümölcse a sok elismerő pillantás lesz a vendégeid részéről. Ha nagyobb textilből készíted, például egy aszatalterítőből, egy ilyen dekoráció akár az ünnepi asztal dísze is lehet.

Forrás: www.fold-a-napkin.com

Dögös Ferrari a konyhában, avagy íme, a tökéletes konyha titkahttp://www.life.hu/csalad/20140703-dogos-ferrari-a-konyhaban-avagy-ime-a-tokeletes-konyha-titka.htmlA Ferrari jellegzetes dögös vöröse immár konyhabútorban is megjelent. Az OLA 25 limitált szériás konyhában a Ferrari-tűzpiros dominál, de formailag is nagyon kidolgozott. A design fontos, de nem minden, így a Life.hu összegyűjtötte, hogy mire kell még odafigyelni a tökéletes bútorok és eszközök kiválasztásánál. Család--Így dobd fel a fürdőszobád - tippek a dizájn szerelmeseinekhttp://www.life.hu/csalad/20141009-formatervezett-furdoszoba-kiegeszitok.htmlUnod a fürdőszobád? Csinosítanál rajta? Nem szükséges rögtön felújításba kezdened, néhány kiegészítővel azonnali hatást érhetsz el! Íme, néhány formatervezett darab, amik akár külön-külön is fókuszpontjai lehetnek a helyiségnek. Család--Trendi kiegészítők a konyhába - formatervezett szépségek a hétköznapokrahttp://www.life.hu/csalad/20141010-design-konyhai-kiegeszitok-a-hetkoznapokra.htmlHaladj a korral! Cseréld le megunt konyhai kiegészítőidet új, formatervezett darabokra és meglátod: a helyiség is megújul és te is jobb kedvre derülsz majd a látványuktól. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.