Így lett újra Terminátor Arnold Schwarzeneggerből

Forrás: AFP/Strdel -
Terminátor Arnold Schwarzenegger videó előzetes kérdés-válasz edzésterv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent a Terminátor 5 előzetese, Arnold Schwarzenegger pedig ott maradt a gép előtt, hogy válaszoljon a rajongók kérdéseire.
Forrás: AFP/Strdel

Sokan sérelmezték, hogy alig láthatták a színészt az előzetesben – Arnold azonban mindenkit megnyugtatott, továbbra is ő a főszereplő, a teljes filmben majd többször is fel fog bukkanni. Az is kiderült, hogy a legújabb rész is kapcsolódik az előző filmekhez, illetve Arnold nem mindennapi edzéstervét is megosztotta a nagyérdeművel. Ez pedig valahogy így zajlott:

Minden reggel egy óra kardióedzéssel indította a napot, amelyben 10-10 percet szánt futópadozásra, eliptikus trénerre és szobakerékpárra változó ellenállással. Két edzésfajta között felüléseket, haspréseket és lábemeléseket végzett. A napot egy órás súlyzós edzéssel zárta – és ez folytatódott minden nap, heteken át. Durva!

Lesz hát mit várni 2015-ben is! A Terminátor legújabb részének előzetesét alább tekintheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.