Jónő Team: A végzet asszonyává változtattuk a tanítónőt

Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett A végzet asszonya Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóra azért látogatott el hozzánk, hogy ha majd a nap végén belenéz a tükörbe, egy kicsit más: újabb, frissebb Nóra nézzen vissza rá. 

Nóra tanítónőként dolgozik, imádja a munkáját, mert állandó szeretet veszi körül, és ez meg is látszik rajta. Kedves, árad belőle a szeretet, jelenléte nyugtatóan hatott ránk. Érdekelte, hogy a profik mit tudnak kihozni belőle. Habár szereti az állandóságot, a biztos dolgokat, de szeret újakat is kipróbálni. Ezért keresett fel bennünket, mi pedig örömmel álltunk a feladat elé.

Az átalakítást Niki kezdte meg: "Meghagytam a sötét hajszínét, viszont a hosszán változtattam. Rövidebb, nőiesebb, modernebb frizurát kapott, amit könnyedén tud majd kezelni ő maga is a mindennapokban."

/1412/N_ra_2014121712215

Miközben haladt a frizurakészítés, Niki, Nóra és én jót beszélgettünk, majd Oscar vette át a főszerepet: "Ultrakönnyű alapozóval egységesítettem a bőre színét, amit finoman lepúdereztem. Szemöldökének színét a hajszínéhez élénkítettem. Szemét bézs, mályva és barna kombóval hangsúlyoztam, amit fekete krémtussal kontrasztosítottam a szempillatöveknél. Szempilláit fekete dúsító szempillaspirállal festettem ki. Orcáinak természetes ragyogásához barackos arcpírt használtam, amibe belemostam egy kis rózsaszínt is. Ajkát mályvás árnyalatú ajakrúzzsal emeltem ki."

/1412/N_ra_2014121712324

Overall: Mohito; cipő: Reserved; fülbevaló: Mango

A tökéletes frizura és smink után a Fashion Donor tehetséges divatguruin volt a sor. A lányok szuper szettet állítottak össze Nórának: "Egy fekete dögös overallt választottunk egy csipetnyi ezüst csavarral, amely tökéletesen passzolt Nóra alakjához és személyiségéhez. Nagyszerű viselet karácsonyra vagy a szilveszteri bulira!"

/1412/N_ra_20141217133434

Miután minden a helyén volt, kezdődhetett a fotózás, ami Kata profi instruálása és szuper beállításainak köszönhetően csodásan ment. Nóra is nagyon ügyes volt, csak úgy ragyogott: "Fantasztikusan éreztem magamat, annyira örülök, hogy ma veletek lehettem, sokat tanultam, sok apró praktikát lestem el. Ha lehetne, újra meg újra meglátogatnálak benneteket!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.