Hű, de szuperül néz ki Bódi Sylvi

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram -
Bódi Sylvi Mauritius nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi néhány napja Mauritiuson tengeti a napjait. Arra azért most is odafigyel, hogy ne csak neki, hanem férfirajongóinak is jó legyen. 

A még mindig csodaszép exmodell ezúttal piros bikiniben csigázza Instagram oldala követőinek vágyait.

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram

A minap pedig a következőről számolt be rajongóinak. "2015-ös évet izgalmasan indítom, hiszen január 16-án életem legnagyobb kalandjára indulok! Részt veszek a Budapest-Bamakó futamon. Méghozzá Apukámmal együtt! 9000 km 16 nap alatt! A Hösök teréröl startolunk, átmegyünk néhány európai országon, majd komppal megérkezünk Afrikába. Marokkó, Western Sahara, Mauritánia, s végül Mali. Rengeteg adományt viszünk az afrikaiaknak! (Ebben majd kérem a segítségeteket)Ez lesz a 10. és egyben utolsó ilyen futam.Nagyon várom! Nagyon Boldog Új Évet kívánok Nektek! A legjobb barátnömmel vacsorázom egy álom szép szigeten. Puszillak titeket!" - olvasható a Facebookján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.