„Nem szabad feladni a reményt!" – Így tartják a lelket az eltűnt Madeleine szüleiben

Forrás: Origo -
feladás szülő Madeleine-ügy elrablás eltűnés üzenet gyerekrablás Madeleine McCann eltűnése remény Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Madeleine eltűnésének története annak idején az egész világsajtót bejárta. Mindeközben a dél-afrikai Zephany 17 év után a csodával határos módon előkerült – most a lány szülei üzentek Madeleine szüleinek, hogy ne adják fel a reményt.

Zephany mindössze 3 napos kisbaba volt, amikor édesanyja kórházi ágya mellől elrabolták a dél-afrikai Fokvárosban. A kislányról 17 éven át nem tudtak semmit a szülei, egészen múlt hónapig. Cassidy nevű lányuk ekkor kezdett el iskolába járni, ahol összebarátkozott egy másik kislánnyal, aki kísértetiesen hasonlított rá és testvéreire, így jöttek rá az igazságra.

Forrás: Northfoto
Madeleine McCann Forrás: AFP

A kis Madeleine 2007-ben tűnt el szülei portugál nyaralójából Praia da Luzban, eltűnésének körülményei azonban a mai napig tisztázatlanok – a legfrissebb infókról ide kattintva olvashatsz többet.

Minden idők legszörnyűbb gyermekrablásai

Immár 7 éve, hogy a 4 éves Madeleine McCann eltűnt, a sajtó pedig azóta is figyelemmel kísér minden mozzanatot a kislány ügyével kapcsolatosan. Ám nem ő volt az egyedüli, akinek eltűnésének híre az egész világot bejárta - a Life.hu ITT gyűjtötte össze minden idők legszörnyűbb gyermekrablásait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.