Így lesz tökéletes a szetted: a tavaszi ruhatár nélkülözhetetlen kiegészítői

tavasz kiegészítő ruhatár sál táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor csak egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a tavaszi szett tényleg olyan legyen, amiben jól is érzed magad. Íme 3 kiegészítő, amikkel biztosan felteheted az i-re a pontot. 

A táskák adu ásza tavaszra: a méretes nude

Divatosak, praktikusak, és a végtelenségig lehet beléjük pakolni: könnyedén elfének itt az irataid, a neszeszered, az esernyőd, egy kis üveg víz..nagyjából minden, amire csak szükséged van. A rojtos darabok idén szuperdivatosak, csak úgy, mint a csinos hátizsákok, amiket a hétköznapokban, az irodába menet is simán viselhetsz. A nude és árnyalataipedig abszolút praktikusak - szinte minden színnel jól párosíthatóak.

1.Zara 17.995 forint, 2.CCC 9.490 forint, 3.MK Áruház (Asia Center) 6.990 forint, 4.Mango 31.995 forint, 5.F&F 6.500 forint

Városnézés, kirándulás, shoppingolás stílusosan: kell egy oldaltáska!

Imádjuk, hogy a nagy táskákban minden elfér, ám valljuk be, egy egész napos városnézés vagy a tökéletes tűsarkú megtalálása közben nem a legkényelmesebb dolog magunkkal cipelni a fél szekrényünket. Egy pasztellszínű darabbal nem lőhetsz mellé, attól pedig ne félj, hogy a cipőnek épp ilyen színűnek kell lennie. A lényeg az összhangon van!

1.MK Áruház (Asia Center) 3.500 forint, 2.Bershka 4.595 forint, 3.Zara 12.995 forint, 4.H&M 5990 forint, 5. New Yorker 2.990 forint

Dobd fel a napodat egy színes sállal!

Persze nem lehet egy szezont csak nude és pasztell darabokkal átvészelni. Még ha nem is szereted a harsány ruhákat, és legszívesebben szürkét, feketét viselsz, akkor is vihetsz egy csipetnyi izgalmat a szettedbe - ehhez pedig tökéletes egy ütős, mintás, színes sál. Teheted a nyakadba, a válladra, öv helyett a derekadra, a lényeg, hogy egy kicsit törd meg az egyhangúságot!

1.Mango 6.995 forint, 2.MK Áruház (Asia Center) 1.600 forint, 3.Springfield 12.99 euró, 4.H&M 2.990 forint, 5.Bershka 3.595 forint, 6.Zara 4.995 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.