Cserpes Laura smink nélkül Marcus Aurelius
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több hazai és világsztár vállalja fel az arcát smink nélkül, és most Berki Krisztián barátnője is csatlakozott a bátor nők sorába.

Pár napja egy különös képet posztolt magáról Cserpes Laura. Úgy tűnik, ő is csatlakozott a "no makeup" mozgalomhoz. Nála megszoktuk, hogy mindig makulátlan külsővel jelenik meg a nyilvánosság előtt: a hosszú, sűrű, fekete szempillákkal, az erős kontúrral, a rózsás orcákkal, valamint a mindig frissen ondolált tincsekkel úgy fest, mint aki éppen most jött a fodrásztól. Azonban a smink nélküli fotót elnézve el kell ismernünk, az énekesnő arca természetes valójában is szép, sőt, ha lehet még szebb. Az önfeledt nevetése pedig vidámmá teszi még a máskor komornak ható fekete-fehér fotót is.

Forrás: Facebook / Cserpes Laura

Laura még egy Marcus Aurelius-idézetet is mellékelt a fotóhoz, ami így hangzik: "Tanulj meg mosolyogni. A mosolyban mágikus erő rejlik. Amíg az ember mosolyogni tud, addig képes a további harcra. És aki harcol, az győzhet is."
Hogy miért pont a római császár mottóját választotta ehhez a képhez, és pontosan ki ellen szeretne hadba szállni a bájos énekesnő, az sajnos nem derült ki. Mi mindenestre gratulálunk, mert sok híres nővel ellentétben megnyerte a hiúság elleni harcot.

5 varázslatosan szép smink a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150523-larion-oscar-sminkmester-szerint-ez-volt-az-5-legszebb-smink-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA francia Riviérán idén a legnagyobb csillagok vonultak fel a legkiválóbb tervezők ruhakölteményeiben, a sminkek tekintetében pedig a kifinomult eleganciát és a szezon legforróbb nyári sminktrendjeit vetítették elénk a világsztárok. Larion Oscar sminkmester elárulja, ki volt az az 5 szépség, akik tényleg varázsoltak a sminkjükkel. Tanulj tőlük!Trend--Bevállalták: smink nélkül szelfizett Gwyneth Paltrow Demi Moore-ralhttp://www.life.hu/trend/20150525-gwyneth-paltrow-es-demi-moore-smink-nelkul-szelfiztek.htmlMíg a legtöbb nő az utcára sem lépne ki arcfesték nélkül, addig Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Amber Valletta és Amanda de Cadenet még egy fotót is simán bevállal.TrendAFPEgy gramm smink sincs Cinthya Dictatoronhttp://www.life.hu/trend/20150525-cinthya-dictator-smink-nelkul-fotozza-magat.htmlCinthya Dictator megmutatta legmeztelenebb arcát. Smink nélküli szelfit posztolt. TrendOrigoAgyondicsérték közösségi oldalán Liptai Claudia nyári szettjéthttp://www.life.hu/trend/20150523-liptai-claudia-kek-es-sarga-szinu-nyari-ruhaban-fotozkodott-ami-rajongoinak-is-nagyon-tetszett.htmlA műsorvezető legújabb fotójáért teljesen odavannak a rajongói – nem is csoda, hiszen Claudia gyönyörű nyári szettbe öltözött.Trend--Cicivillantás, dekoltázsharc - kit érdekel? A legcsinosabb színésznők a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/trend/20150524-a-legcsinosabb-szinesznok-a-cannes-i-filmfesztivalon-2015-ben.htmlAz utóbbi napokban a színésznők mellett szebbnél szebb modellek, énekesnők, celebek lepték el Cannes vörös szőnyegét. Ám a fesztivál mégiscsak a filmekről szól, és akármilyen dögös volt a mi Palvin Barbink, és akármilyen mély volt Gigi Hadid dekoltázsa, most mégis a filmfesztivál legcsinosabb színésznőit mutatjuk be. Ki volt a ti kedvencetek?TrendOrigoMegállás nélkül esik, de kit érdekel? Öltözz stílusosan rossz időben is!http://www.life.hu/trend/20150522-divat-es-stilus-oltozz-stilusosan-rossz-idoben-is.htmlMegállás nélkül esik, ám ez ne vegye el a kedved attól, hogy stílusosan indulj útnak. Sajnos a szandált és a fehér ruhákat jobb, ha hanyagolod, de ezek nélkül is lehetsz szuperstílusos. Itt vannak a mozizás, a barátokkal ücsörgés napjai, játszóruha helyett azonban inkább a tökéletes "esőszettben" indulj útnak!TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.