Most bárki beköltözhet Bruce Springsteen otthonába

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Kristin Callahan -
otthon Bruce Springsteen New Jersey eladó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillagászati összegért, 81,6 millió forintnak megfelelő dollárért árulják Bruce Springsteen New Jersey-i otthonát, melyben Born to Run című lemezének dalai születtek. 

Eladják a legendás énekes otthonát, melyben nagysikerű slágereinek egy részét szerezte. A két hálószobás, Long Branchben álló házat az énekes három rajongója vásárolta 2009-ben azzal a szándékkal, hogy emlékházzá alakítják át, mellyel a rocklegenda előtt tisztelegnek. Ezt a tervüket végül nem sikerült megvalósítani.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Kristin Callahan

Springsteen szerint, akit a rajongók és baráti Bossnak (Főnök) becéztek, a Born to Run album összes számát ebben a házban írta 1974 és 1975 között. Az épülethez olykor ellátogatnak a zenész rajongói, akiket a jelenlegi tulajdonosok szeretettel fogadnak. Az ingatlant 299 ezer dollárért (81,6 millió forint) hirdették meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.