Ennél meghatóbb esküvőt még nem láttál - Fotó!

Forrás: Facebook/ Kristi Warriner Nelson -
esküvő fotó kisbaba megható kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kristi és Justin már nagyon szerették volna kimondani a boldogító igent. Mivel kisfiuk nem hagyhatta el a kórházat, az ő ágya mellett esküdtek meg. 

A fiatal nő még 2015 elején értesült róla, hogy ikreket hord a szíve alatt. A terhesség 25. hetében váratlan komplikáció lépett fel, és az egyik baba szíve még születése előtt megszűnt dobogni. Az orvosok a gyors beavatkozás mellett döntöttek, így meg tudták menteni az ikerpár egyik tagját a biztos haláltól - írja az ABCNews.

Kristi Warriner Nelson és családja az esküvő napján Forrás: Facebook/ Kristi Warriner Nelson

J.J. 800 grammal született, és minden nap harcolni kellett az életéért. A kisfiú a 11. hétre már 3 kilót nyomott, amit az orvosok jó jelnek könyveltek el a szülőknek. A pár úgy érezte, elérkezett az ideje, hogy a csoda örömére összeházasodjanak. Hogy a kisfiú is részt vehessen a nagy napon, az ő kórházi szobájában tartották meg ceremóniát. A nő elmondása szerint ez volt élete legboldogabb napja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.