Szívszorító! A súlyosan megégett, árva kislánynak tennék szebbé a karácsonyát

Forrás: Facebook/Safyre Schenectady's Super Survivor -
karácsony kislány család megható tűz tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Safyre két évvel ezelőtt elvesztette az egész családját egy lakástűzben. Nagynénje most egy különleges kezdeményezésbe fogott, hogy a gyermek ne érezze egyedül magát karácsonykor. 

2013-ban egy gyújtogató által okozott lakástűzben a kislány édesapja, nővére, és két testvére is odaveszett. Safyre életét az édesapja mentette meg, aki testével védte őt a lángok elől. Bár túlélte a tragédiát, testének 75%-a így is megégett. A tűz után közel 50 műtét és számtalan beavatkozás várt rá, ami nagyon megviselte őt mind lelkileg, mind fizikailag. A sok rossz mellett akad azért jó is az életében: a környéken élők minden megtesznek azért, hogy normális élete éljen - írja a Metro.

Forrás: Facebook/Safyre Schenectady's Super Survivor

Liz, a nagynéni most egy különleges meglepetéssel készült a gyereknek: vett egy karácsonyfát, amire üdvözlőlapokat lehet felakasztani. Amikor Safyre meglátta az ajándékot, bár nagyon tetszett neki, de mégis elszomorodott és azt mondta, hogy erre akár 100 lap is elférne, ő mégsem fog kapni sokat. Most a kislány közösségi oldalán kérték meg a követőket, hogy aki szeretne, küldjön egy szép karácsonyi lapot az árvának, ezzel is széppé varázsolva neki az ünnepeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.