Te beköltöznél Jancsi és Juliska mézeskalács házikójába?

tündérmese otthon mese dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a Hófehérke és a hét törpe című meséből a törpék aprócska otthonára? Vagy a Jancsi és Juliskából jól ismert mézeskalács házikóra? Nos, az alábbi képek nézegetésével garantáltan te is egy tündérmesében fogod magad érezni!

Hogy mi is pontosan egy családi otthon? Egy hely, ahol élünk, egy hely, ahol gyermeket nevelünk, egy hely, amely tulajdonképpen saját identitásunk egyfajta kiterjesztése is! Bizony, egy családi ház sok mindent elárul lakóiról – ezzel a tudattal válik igazán izgalmassá az alábbi képek böngészése.

A lenti galériánkban szereplő otthonok tervezői, no meg persze a benne lakók is, gyerekkorukban biztosan nagy tündérmese rajongók voltak – különben elképzelni nem tudnánk, hogyan juthat valakinek eszébe ilyen házakat építeni.

/1507/Meseh2015727132559

Furcsaságuk ellenére mi odavagyunk ezekért a nem mindennapi házikókért, bár arra azért kíváncsiak lennénk, vajon az enteriőr is ilyen tündériesen van-e kialakítva.

A házak belsejéről sajnos nem találtunk képeket, és annak sem tudtunk utánajárni, vajon kik laknak ezekben a fura építményekben, mindenesetre a fotók nézegetése közben mi pár percre újra gyereknek éreztük magunkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.