függőágy pihenés luxus Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pálmafák, homokos tengerpart, egy függőányban elnyúlva a tenger morajló hullámait hallgatod - nem hangzik rosszul, ugye? Nos, ha a homokos tengerpart és a pálmafák nem is adottak, egy kertben felhúzott kényelmes függőágyban pihenve percek alatt elfelejtheted a rohanó mindennapok nyűgjét. Mutatjuk a legkülönlegesebb darabokat!

Egy függőágyról az embereknek általában egy karibi tengerparti luxusutazás jut eszébe, pedig egy függőágy beszerzése egyáltalán nem annyira költséges dolog. Ha hintaágyad már van a teraszon, akkor egy függőágy már meg sem fog kottyanni, hiszen nagyjából a hintaágy árának töredékéből meg fogod úszni.

Akkor sem kell búsulnod, ha kert helyett csak egy erkéllyel büszkélkedhetsz, hiszen egy függőágyat nem csak kertes házban lehet felszerelni, az erkélyedre, de akár a lakás egy tágasabb zugába is felszerelheted.

Ha esetleg attól félsz, hogy relaxálás közben könnyen kipördülhetsz felfüggesztett ágyadból, akkor megnyugtatunk, ilyen balesetek legtöbbször csak a rajzfilmekben történnek! Néhány alkalom után garantáltan ráérzel majd az ízére, és teljes biztonságban, no meg nyugalomban ringathatod magad álomba.

Galériánkban összegyűjtöttük a világ legkülönlegesebb függőágyait, te elfogadnád valamelyiket?

/1507/F_gg_201572416157

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.