„Senki nem akarja látni a csúnya, zsíros testedet. Fogyj le, kövér disznó!” – Megalázták Lena Dunhamet

csajok disznó kövér zsíros fogyás kommentelők megalázó Lena Dunham Instagram vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csajok sorozat írója, rendezője és színésznője szóbeli erőszaknak írta le kommentelői viselkedését.

Lena Dunham, aki mindig is büszkén vállalta testét, a troll internetezők miatt teljesen kikészült. A színésznő sportmelltartóban és barátja alsójában pózolós képet töltött fel az Instagramra, amire megalázó kommentek érkeztek.

Forrás: Instagram/ Lena Dunham

„Miért posztolod ki ezt a képet? Senki nem kíváncsi a csúnya, zsíros testedre. Mutass egy kis tiszteletet a tested felé és mutass mértékletességet az ebédlőasztalnál. Fogyj le, kövér disznó!” – olvasható egy hozzászólásban.

A színésznő egyébként viccnek szánta a pasija alsógatyájában pózolós fotót, mert a kutyája megette a bugyiját, így nem volt mit felvennie. A támadások miatt Lena azonban most visszavonulót fújt: „Nagyra értékelem, hogy sokan követnek engem a közösségi oldalakon, nem tűnök el teljesen, de most már nem fogok rendszeresen jelentkezni” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.