Bűnös örömök – Piros lámpás negyedek, ahol az erotikáé a főszerep

Forrás: Wikipédia -
Amszterdam sztriptíz piros lámpás negyed erotika Patpong
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes neonfények, titkos sikátorok, túlfűtött szenvedély – a vigalmi negyedek légköre mágnesként vonzza azokat a turistákat, akik szívesen mártóznak meg a fülledt erotikában. Bár az ilyen negyedek közül nem mindegyik működik legálisan, a sztriptízbárokkal, bordélyokkal és szexshopokkal teli utcáknak tagadhatatlanul megvan a maguk hangulata. Most a legérdekesebbek közül mutatunk néhányat!

Élvezetek japán módra

Ha valaha is láttál már animesorozatot, vagy kedveled a manga képregényeket, akkor pontosan tudod, hogy tele vannak misztikummal és izgalmas karakterekkel. Nos, a tokiói Kabukicsó éppen ilyen: napközben viszonylag csendes, ám sötétedéskor kigyulladnak a fények, és kezdetét veszi a féktelen mulatozás. A tematikus klubokat ellepik a dögös titkárnők, a ladyboyok, az ápolónők és a dominák – olyan az egész, mint egy Halloween-őrület!

Forrás: Thinkstock

Itt lehet meztelenül karaokézni, szexbabát bérelni, kipróbálni a szappanos „happy ending" masszázst,

vagy a rózsaszín szalonokban (pinzaró) áldozni a gyönyör oltárán. Igaz, a prostitúció Japánban illegális, de a törvények viszonylag megengedőek, így például az orális és az anális szex nem szerepel a tiltólistán.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

A Life.hu extra tippje

Hangulatos kávézóival, csodálatos építészetével és izgalmas programjaival Amszterdam a téli hónapokban is tökéletes úti cél, a hófehér háttér ehhez már csak hab a tortán. A világ talán leghírhedtebb piros lámpás negyedét érdemes felvenned a kötelező látnivalók listájára, nem sokat hagy a képzeletre. A De Wallen nyeregtetős házai és szűk sikátorai között bóklászva egy rejtelmes világ tárul eléd. És azt biztosan nem tudtad, hogy Amszterdam az egyetlen hely a világon, ahol szobrot állítottak a szexmunkásoknak. Az amszterdami városlátogatás legjobb ára: 144.035 forint/fő/3 éjtől

Egy buja éjszaka Párizsban

Párizs. Szerelem, romantika és... piros lámpás negyedek? Igen, a gyönyörű francia főváros egyáltalán nem olyan ártatlan, mint amilyennek hiszed. A Pigalle negyed a szex és az erotika szinonimája, ám Amszterdammal ellentétben itt nincsenek kirakatban ácsorgó örömlányok. Van helyette viszont Moulin Rouge, Erotika Múzeum, de a sztriptízklubok, a peep show-k és a burleszkelőadások is izgalmas élményt nyújtanak az éjszakai élet rajongóinak.

Forrás: Wikipédia

Igaz, a Montmartre közelében húzódó Pigalle-t leginkább a kéjelgés fellegváraként szokták emlegetni, de a bohémnegyedben egykor olyan művészek alkottak, mint Pablo Picasso és Vincent van Gogh.

Forrás: www.moulinrouge.fr

Go-go lányok, ladyboykabarék, pingpongshow-k

Amikor a totális élvhajhászatról esik szó, Patpong az Ázsiába utazó kalandorok első számú célpontja. A Soi Cowboyjal ellentétben ez Bangkok hivatalos szórakoztatózónája, így a legtöbb hely hajnali kettőig nyitva van.

Forrás: AFP/Str

Patpong az éjszakai klubok és a mókás szuvenírek giccses keveréke, és többek között arról is híres, hogy a go-go bárokban a nők gyakran meztelenül adják elő a legvadabb mutatványokat.

A sztriptízbárokban a vendégek „bar fine"-t is rendelhetnek, azaz hazavihetik magukkal a kiszemelt örömlányt, azok pedig, akik ennél szolidabb élményekre vágynak, tucatnyi masszázsszalon közül válogathatnak.

Játszótér felnőtteknek

A piros lámpás negyednek is otthont adó frankfurti Bahnhofsviertel a hamburgi Reeperbahn a legnagyobb vetélytársa, a buja hangulat keveredik itt az exkluzív szórakozással. Az utcákon pornómozik, sztriptízbárok és „chat-up" bárok sorakoznak, illetve van még néhány Eros-center (engedéllyel működő bordélyház) is a területén. Ezek négy-öt emeletes házak, ahol az örömlányok szobákat bérelnek ki egy napra vagy néhány órára.

Forrás: Wikipédia

Történelmi szempontból Frankfurt kéjzónája csupán árnyéka régi önmagának, és a hidegháború idején élte fénykorát: akkoriban a szexmunkások iránti kereslet állítólag 10-szer nagyobb volt a jelenlegihez képest.

A vörös és fekete titokzatos világa

Néhány évvel ezelőtt Antwerpen vigalmi negyedét (Schipperskwartier) felújították és autómentessé tették – ma már csak három utcában engedélyezett a kirakatprostitúció.

A Verversrui és a Schipperstraat között lévő Villa Tinto Európa legnagyobb high-tech bordélya, 51 lakosztállyal, széfekkel, pánikgombbal, biometrikus azonosító rendszerrel büszkélkedhet,

és a bejáratával szemben egy rendőrőrs is található.

Forrás: imgur.com

A vörös fényben úszó épület belső tereit a két híres belga dizájner, Yves Milan és Arne Quinze kreálta; utóbbi olyan hírességeknek tervezett bútorokat, mint Brad Pitt és Oprah Winfrey. A környéken vannak még masszázsszalonok és sztriptízklubok is, amelyek fülledt hangulatú show-műsorral szórakoztatják a vendégeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.