Melanie Griffith, a plasztikrém: így tette tönkre a botox a színésznő arcát

plasztikai műtét színésznő botox Antonio Banderas szépészeti beavatkozás Melanie Griffith szépség külső
Alig lehet ráismerni az egykor gyönyörű arcú Melanie Griffithre.

Melanie Griffith azon hollywoodi híres nők közé tartozik, akik nehezen fogadták el az idő múlását, fiatalságuk megőrzéséért pedig bármire hajlandóak voltak.

Forrás: Northfoto
Iszak Eszti körül izzanak a vakukhttp://www.life.hu/trend/20160317-iszak-eszti-korul-izzanak-a-vakuk.htmlIszak Eszti úgy csinált, mint az okos lány a mesében: volt is rajta ruha, meg nem is. Trend--Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorábólhttp://www.life.hu/trend/20160317-sminktrukkok-hollywood-aranykorabol.htmlGreta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizatbeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségrituáléjuk titkát annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést! Trend--Iszak Eszti teljesen kivetkőzött magából - Videó!http://www.life.hu/trend/20160318-iszak-eszti-ruhaja-meglepte-a-glamour-gala-resztvevoit-kulonleges-szett.htmlA dögös műsorvezető egy nem mindennapi szerelésben érkezett az idei Glamour Gálára. A Life.hu riportere azonnal kifaggatta őt erről a merész szettről. Trend--Zach Miko lesz a férfi Ashley Graham - Íme, a világ első férfi plus size modellje!http://www.life.hu/trend/20160317-zach-miko-a-vilag-elso-ferfi-plus-size-modellje.htmlIlyen még nem volt: a világ egyik legnevesebb modellügynöksége elindította plus size férfi modell-kategóriáját, amelynek első szerződöttje a 198 centiméter magas, 124 kilós Zach Miko lett. TrendOrigoA legjobb divattervezőket és a social media sztárjait is díjazták a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160318-a-legjobb-divattervezoket-es-a-social-media-sztarjait-is-dijaztak-a-glamour-galan.htmlA Glamour-díjakat évről évre a közönség szavazza meg, így nem véletlen, hogy minden díjazott a követőinek mondott köszönetet. Az 55 ezer szavazó a hazai kulturális élet személyiségei mellett divattervezőkre és a social media sztárjaira is leadhatta a voksát. Trend--Ki nem találnád, melyik ruhadarab miatt lesz ideges Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20160317-heidi-klum-szupermodell-ideges-lesz-ha-bikinit-kell-viselnie.htmlLétezik egy bizonyos ruhadarab, amely nem csupán minket, földi halandókat, hanem az olyan szupermodelleket is rettegésben tartja, mint Heidi Klum. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.