Pompás pomponok, nem csak pomponlányoknak

DIY otthon Ginappi műhely csináld magad dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak szalvéta és egy kevés zsinór, mindössze ennyire lesz szükséged, hogy Monár Gina, a Ginappi, a műhely szerkesztőjének segítségével pompás pomponokat készíts. Gyerekzsúr vagy esküvő, kerti parti vagy lánybúcsú, mindenhol ott a helye, ha azt akarod, hogy a dekorációtól leessen a vendégek álla. Minél többet készítesz belőle, annál hatásosabb. 

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Hibás lakberendezési döntések - Ezért tűnik otthonod egy aprócska lyuknakhttp://www.life.hu/otthon/20160520-lakberendezesi-hibak-amiktol-kisebbnek-tunik-a-lakas.htmlEgy aprócska, egyszobás kuckó romantikus, meghitt hangulatot is áraszthat magából - de könnyen válhat belőle egy túlzsúfolt cella is. Minden a lakberendezésen és az okos döntéseken múlik. Kövesd tanácsainkat, és törj ki a négy fal fojtogató szorításából. Otthon--Menekülés a kíváncsi szemek elől - Sztárok eldugott villáihttp://www.life.hu/otthon/20160519-sztarok-nyari-villai-ahova-elmenekulnek-a-kivancsi-szemek-elol.htmlHiába szerepelnek hollywoodi szuperprodukciókban, tévében, vagy köszönnek vissza rendszeresen a magazinok címlapjairól, néha ők is szeretnek elbújni a rajongók és újságírók hada elől. Van, aki állandó lakhelyéül választott egy eldugott vidéket, de van, aki csak nyaralás alkalmával tűnik el a reflektorfényből. OtthonOrigoGyilkos otthonok, ahol még ma is élnek, 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20160518-hazak-ahol-gyilkossag-tortent-es-meg-most-is-laknak-bennuk.htmlBemutattuk már a Los Angeles-i La Bianca-házat, ahol 1969-ben Charles Manson és bandája végzett brutális mészárlást, de a Simpson-rezidenciáról is volt szó, ahol O. J. Simpson exfeleségét és annak szeretőjét végezték ki kíméletlenül - most jöjjön újabb három horrorház, amelyben a szörnyűségek után is folytatódott az élet. OtthonOrigoSzínpompás és hangulatos - A legtrendibb kerti kiegészítőkhttp://www.life.hu/otthon/20160517-2016-os-trendi-kertkiegeszitok-vilagitas-textilek-dekoraciok-a-kertbe-teraszra.htmlBár még csalóka az idő, bízunk benne, hogy hamarosan felhőtlenül élvezhetjük a kellemes kora nyári meleget - ideje hát otthonodat is nyárra hangolni. Hogy mire gondolunk? Természetesen a terasz és kert kicsinosítására! Otthonod meghosszabbított részeként az udvarodat is úgy kell kialakítanod, hogy szerethető legyen, és hogy jól érezd magad benne. Otthon--Így csempéssz természetes fényt az otthonodbahttp://www.life.hu/otthon/20160513-igy-vigyel-termeszetes-fenyt-a-sotet-helyisegekbe-belsoepiteszeti-megoldasok.htmlOtthonod hangulatát nagyban befolyásolja, hogy mennyi természetes fényt tudsz beengedni a falak közé: egy világos lakásban barátságos, vendéghívogató légkör uralkodik. Ám vannak otthonok, amelyekbe apró méretük vagy előnytelen elhelyezkedésük miatt kevés természetes fény jut be – a következőben ilyen helyzetekre kínálunk néhány praktikus megoldást. Otthon--Álomotthonok - Kávékülönlegességek egy különleges kávéházbanhttp://www.life.hu/otthon/20160504-alomotthonok-igy-keszul-egy-budapesti-kavehaz-szen-molnar-tamas-belsoepitesz.htmlÁlomotthonok sorozatunk következő részében kilépünk az egyedi módon felújított családi házak és luxusvillák tengelyéből, és az üzleti élet felé vesszük az irányt: egy újonnan nyíló, dizájnos budapesti kávézó belső kialakításának rejtelmeibe engedünk betekintést. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.