Bajor Imre lánya megható poszttal emlékezett apukájára

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Bajor Imre apák napja emlék
Apák napja alkalmából fotóval, és szívszorító sorokkal üzent Bajor Lili az édesapjának.

Csaknem két éve hunyt el Bajor Imre, aki hatalmas harcot vívott az agydaganattal. Lánya, Bajor Lili apák napja alkalmából megható posztot tett közzé Facebook-oldalán. Egy fotóval, és szívszorító sorokkal emlékezett meg édesapjáról, akit sajnos már nem tud személyesen köszönteni.

Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--Katie Holmes az oltár előtt: nézd meg menyasszonyi ruhában!http://www.life.hu/sztarok/20160621-katie-holmes-tom-cruise-exe-eskuvoi-jelenetet-forgat.htmlTom Cruise exfelesége ismét Jackie Kennedy bőrébe bújik. TV + Sztárok--Nagyon kínos! Kisfia előtt részegedett le a repülőn Selma Blairhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-selma-blair-szineszno-a-repulon-reszegedett-le.htmlRoppant kellemetlen helyzetbe került a Doktor Szöszi egyik főszereplője. TV + SztárokElképesztő, hogy mit tett a rák el­leni harc Shannen Dohertyvelhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-shannen-dohertyt-megviselte-a-rak-el-leni-harc.htmlEgy év leforgása alatt, több évet is öregedett az egykor szuperdögös sorozatsztár. Ám mindez érthető is, hiszen élete legnagyobb csatáját kellett megvívnia, mégpedig a rákkal. TV + Sztárok--"Azt hittem, meg fogok halni" - 2 éves pokoljárásáról vallott Cliff Richardhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-cliff-richard-enekes-a-gyermekmolesztalasi-ugyrol-meselt.htmlNéhány napja kiderült, hogy elegendő bizonyíték híján megszüntették a nyomozást Cliff Richard gyermekmolesztálási ügyében. TV + Sztárok--Újabb tragédia! Fejbe lőtték a The Voice egyik népszerű énekesét http://www.life.hu/sztarok/20160620-haromszor-lottek-meg-a-mexikoi-the-voice-egyik-nepszeru-enekeset-a-ferfi-meghalt.htmlAlejandro Fuentes még 2011-ben szerepelt a mexikói The Voice változatában. A családját szinte sokkolták a történtek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.