Kunovics Katinka Romantic munka énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kunovics Katinka két évvel ezelőtt adott életet kislányának, Katikának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője hosszú hónapokra édesanyjára és nővérére bízta gyermekét, hogy egy világjáró hajón énekeljen, és ezáltal anyagi biztonságot teremthessen családja számára.

"Nagyon nehezen szántam rá magam, hogy másra bízzam a gyerekemet. Szerencsére nem egy idegen vigyázott rá, hanem az édesanyám és a nővérem" - mesélte a Romantic egykori énekesnője, Kunovics Katinka a Story magazinnak.

Forrás: EVA/Eva

Az édesanyát rengeteg kritika érte a döntése miatt, nekik csak annyit üzen, hogy szívesen elfogad anyagi segítséget, ugyanis zenészként manapság nem bombázzák lehetőségekkel, ezért rákényszerült arra, hogy

egy világjáró hajón énekeljen.

"Még Katika második születésnapjára sem tudtam hazajönni, csak később ünnepeltük meg. Természetesen bántam, hogy nem lehettem ott a kicsivel" - panaszkodott Katinka.

Forrás: facebook/Kunovics Katinka

Minden megpróbáltatás ellenére Katinka tudja, hogy erősnek kell lennie, persze annak idején nem úgy tervezte, hogy egyedülálló édesanya lesz, hiszen kislánya csak 6 hónapos volt, amikor összevesztek egykori szerelmével, Fernandóval, és

a férfi elhagyta.

"Egész életemben férfinak kellett lennem, sosem tartott el senki. Most nem fogom felvágni az ereimet azért, mert nem állnak sorban az ajtóban a férfiak. Szeretnék önálló egzisztenciát teremteni, és ezért, mint mindenki másnak, nekem is meg kell dolgoznom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.