Csinosítsd ki otthonod a nyár ragyogó színeivel

Forrás: Dulux EasyCare -
korall enteriőr otthon sárga (szín) festék zöld szín falfesték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világos színek, hamvas árnyalatok, igazi nyári életérzés - mutatjuk, hogyan csalogasd be otthonodba a nap melengető sugarait falfestékek segítségével.

Ha tavasszal nem volt időd kicsinosítani otthonod, nem kell aggódnod, a nyár is tökéletes időszak a lakásfelújításra, átalakításra és a falak kifestésére. Ha pedig lakásodba igazi napsütéses hangulatot szeretnél teremteni, akkor mindenképpen érdemes ízig-vérig nyári színeket használnod. Szétnéztünk kicsit a legnagyobb festékmárkák kínálatában, és kiválasztottuk azt a három színt, ami tökéletes választás lehet a nyári átalakítások idején.

Forrás: Dreamstime

Korall amulett - Dulux EasyCare termékcsalád

A korall egy nagyon nőies és kifinomult szín, amely szinte minden helyiségben jól tud mutatni, az ebédlőben, a hálószobában, de akár a fürdőben is. A korall amulett fantázianevű árnyalat azoknak lehet tökéletes választás, akik kényesek a tisztaságra, és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak, ugyanis ebbe a termékcsaládba tartozó termékek víztaszító tulajdonsággal bírnak, magyarán az ezzel a festékkel lefestett falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés is.

Forrás: Dulux EasyCare

Zöld pikantéria - Héra Design termékcsalád

A zöld szín a természet színe, amely nyugtató hatással van hangulatodra, érdemes hát otthonod azon helyiségeiben használnod, amelyek a pihenésnek, kikapcsolódásnak nyújtanak színteret, tökéletes lehet hát a hálószoba vagy akár a gyerekszoba falain. A Héra Design termékcsalád zöld pikantéria nevű színével bátran kifejezheted egyéniségedet, és egyedibbé varázsolhatod otthonodat.

Forrás: Héra Design

Gólyahír - Poli-Farbe Platinum termékcsalád

Ha nyár, akkor természetesen nem maradhat ki a kedvenc színeink közül egy csodás sárga árnyalat! A Poli-Farbe Platinum termékcsalád gólyahír nevű árnyalata vidám, élénk hangulatot teremt minden helyiségben, és megidézi otthonodban a nyár ragyogó napsugarait. A sárga egyébként fokozza a szellemi aktivitást, segít a hosszú ideig tartó koncentrálásban, ráadásul nagyon jó a fényvisszaverő képessége, ezért nagyszerűen alkalmazható sötétebb helyiségekben is, kompenzálja a fény hiányát.

Forrás: Poli-Farbe Platinum

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.