Kozso zavaros kiírásban tudatta rajongóival: lesz tincse!

Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso -
Facebook haj Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki szemfüles, az megfigyelhette, hogy mostanában Kozso sapka, kalap, vagy kednő alatt rejtegeti haját, és a kincset érő tincsét. Az énekes - aki több botrányt is szolgáltatott az elmúlt hónapokban - összefüggéstelen posztban tudatta rajongóit nemes tartozékának helyzetéről.

A közösségi oldalak remek lehetőséget nyújtanak a sztároknak, hogy rajongóikkal minden információt első kézből közölhessenek. Kozso - aki nemrég áramlopási és egyéb botrányba keveredett - szintén gyakran használja ezt a lehetőséget, ezúttal is megosztott egy fontos információt követőivel.

Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso

A fanatikus rajongók bizonyára megfigyelték, hogy Kozso mostanában elrejti hajtincseit, de remélhetőleg a jövőben ez nem lesz így, legalábbis erre tudunk következtetni legutóbbi posztjából, ami valamiért nagyon zavarosra sikerült, lehet, hogy a kódok miatt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.