Megszületett Gönczi Gábor kisfia, Áron

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gönczi Gábor műsorvezető szülés
Gratulálunk, megszületett a TV2 híradósának első gyermeke.

"Ez életünk legcsodálatosabb napja, köszönjük mindenkinek a jókívánságokat" – nyilatkozta a Tényekben Gönczi Gábor, aki azt is elmondta, hogy a baba természetes úton jött a világra.

Gönczi Gábor műsorvezető Fotó: Szabó Gábor - Origo

A 2016. november 15-én született kisfiú az Áron nevet kapta. A pici 4100 grammal és 57 centiméterrel látta meg a napvilágot.

Várkonyi Andreát kicsinálja tini lányahttp://www.life.hu/csalad/20161115-varkonyi-andrea-nehezen-bir-a-tini-lanyaval.htmlA műsorvezetőt próbára teszi lánya kezdődő tini kora, nehezen bírnak egymás érzéseivel, indulataival. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁrthatunk gyermekünknek a szeretetnyelvünkkel?http://www.life.hu/csalad/20161111-szeretetnyelv-szulo-es-gyerek-kozott.htmlA szülő-gyerek kapcsolatban rengeteg buktató van. Nem, nem az ezerféle nevelési elv és stílus kiválasztására és megvalósítására gondolok. Az alapvető személyiségünk, a magunkkal cipelt és a velünk született dolgok már az első kézbevételnél pecsétet nyomnak a kapcsolati szerződésünkre. Ez azonban felismeréssel, tudatossággal és idővel felnyitható, így a tartalma is átírható. CsaládThinkstockHétköznapi emberek voltak, most az egész világ a lábaik előtt heverhttp://www.life.hu/csalad/20161114-hetkoznapi-emberek-akikben-akik-sikeresek-emberfeletti-teljesitmenyt-nyujtanak.htmlEgy kreatív ötlet, kitartás és kemény munka – a 21. században ez a siker receptje. A digitális világnak köszönhetően, ha az ember mer nagyot álmodni, könnyedén a csúcsra juthat. Az alábbi lista szereplői a semmiből indultak, és pillanatok alatt globális szereplő vált belőlük. Család--Kész férfi lett Liz Hurley fia - így fest édesanyával a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/csalad/20161114-kesz-ferfi-lett-liz-hurley-fia-igy-fest-edesanyaval-a-voros-szonyegen.htmlElizabeth Hurley fia, Damian már 14 éves, és nem nehéz megjósolni, hogy bizony nagy szívtipró lesz a fiatalúr. Mutatjuk is, hogy fest édesanyja mellett a vörös szőnyegen. Család--Mila Kunis hihetetlenül gyönyörű kismamahttp://www.life.hu/csalad/20161114-mila-kunis-gyonyoru-kismama-masodik-gyermekevel-terhes.htmlMila Kunisnak tökéletes az élete: boldog házasságban él Ashton Kutcherrel, és egy gyönyörű közös gyermekük is van. Ráadásul már úton van a második, már nem is kell sokat várni az új jövevényre. Család--49 évesen vár babát Fejős Évahttp://www.life.hu/csalad/20161114-fejos-eva-49-evesen-babat-var.htmlA sikeres magyar írónő frappánsan jelentette be, hogy babát vár. Saját magazinjának címlapján szerepel gömbölyű pocakkal Fejős Éva. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.