Új trend a háztartásban: Takarítás közben kapcsolj ZEN módba!

Forrás: Electrolux -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új trend a háztartásban: Takarítás közben kapcsolj ZEN módba!

Akárhogy is szépítjük, a porszívózás olyan „nemszeretem” házimunka, amit muszáj megcsinálni. Az ünnepek előtt ráadásul még nagyobb figyelmet fordítunk a takarításra, ami a sok elintéznivaló mellett elég frusztráló lehet. De miért is kellene beleőrülni? A porszívózás igenis lehet meditatív élmény!

Forrás: Electrolux

Relaxálj!

Hiszed vagy sem, lehet porszívózni és relaxálni egyszerre. Az Electrolux legcsendesebb porszívójának zajszintje ugyanis mindössze 58 decibel, így alig hangosabb, mint a suttogás. Az Electrolux UltraSilencerTM ZEN hangja leginkább meditatív zümmögésre hasonlít, vagyis nemcsak csendes, hanem kifejezetten kellemes hallgatni. Nem fogja zavarni a családot, a szomszédokat, de még a házikedvenceket sem.

Forrás: Electrolux

Kíméletes a szomszédokkal, de kíméletlen a porral

Az UltraSilencerTM ZEN persze nemcsak csendes, hanem erős és gyors is. Nagy kerekein könnyedén gurul, nem ütközik bele a bútorokba és az ajtófélfába, és nem kell rángatni a csőnél fogva, ahogy egyik szobából a másikba haladunk. Vezetéke olyan hosszú, hogy egy 50-60 m2-es lakást akár egy körben is kitakaríthatunk anélkül, hogy át kellene dugni másik konnektorba. Van hozzá többfunkciós kis kefe, amivel a szűk sarkokat, a kanapét vagy az asztalt is letakaríthatod.

Forrás: Electrolux

Ezzel szeretni fogod a porszívózást!

Az Electrolux UltraSilencerTM ZEN négy színben is kapható – mindegyik más speciális tudással bír. A barna porszívó parkettán, járólapon és szőnyegen is rendkívül hatékony. A kék porszívó allergiásoknak készült: szűrője minden beszívott szennyeződést, még a legapróbbakat is a porzsákban tartja. A fehér azok kedvence lesz, akik háziállattal osztják meg az otthonukat, a fekete-zöld modellt pedig azok fogják a legjobban szeretni, akik a környezetbarát megoldásokat keresik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.