Vicces lakberendezési tippek, amiket amerikai vígjátékokból leshetsz el

Forrás: Universal Pictures -
500 nap nyár 27 idegen igen otthon Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt Hirtelen 30 Harry és Sally Holiday filmek Bridget Jones: Mindjárt megőrülök Minden végzet nehéz Derült égből Polly lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sírhatsz, nevethetsz rajtuk, sőt még lakberendezési tippeket is elleshetsz belőlük! Nem is gondolná az ember, mennyi hasznos dolgot tanulhat egy-egy romantikus vígjátékból - összeválogattuk a kedvenceinket.

500 nap nyár

Summer és Tom története segíthet legyűrni az első randi előtti szorongást: nem kell tovább agyalnod, hová vidd a szerelmed, az IKEA tökéletes randevúhelyszín lehet.

Forrás: giphy.com

Hirtelen 30

A Jennifer Garner főszereplésével készült film óta tudjuk, milyen remek ötlet otthonodat a gyerekkori babaházad mintájára felépíteni.

Forrás: Columbia Pictures

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Andie Anderson jól tudja, mennyire fontos, hogy a pároknak közös szerelempáfrányuk legyen. Egy szobanövényt – ahogy egy kapcsolatot is –- gondozni kell, ha a virág elhervad, a szerelmetek is hasonló sorsa juthat!

Forrás: Paramount

Minden végzet nehéz

A film tanulsága: otthonodat érdemes felkészíteni a váratlan vendégek fogadására, hiszen bármikor betoppanhat a lányod jóval idősebb pasija, akibe valószínűleg bele is fogsz szeretni.

Forrás: giphy.com

27 idegen igen

Mindaddig nincs baj a hörcsögszindrómával – azaz a holmik, itt kifejezetten a koszorúslányruhák felhalmozásával – amíg van elég hely a gardróbodban, és amíg lakásod – a gyűjtögetés ellenére – makulátlanul néz ki.

Forrás: 20th Century Fox

Holiday

Amanda és Graham bebizonyította, hogy egy gyerekszobában felállított sátorban nem csak az apróságok érezhetik jól magukat. Tökéletes helyszínül szolgálhat a szerelembe esésnek is.

Forrás: giphy.com

Harry és Sally

Ki mondta, hogy a műszaki cikkeket száműzni kell a hálószobából? Mindenkinek szüksége van az ágya elé egy tévére, hogy miközben a legjobb barátjával beszél telefonon, szimultán nézhesse a Casablanca megható pillanatait is.

Forrás: Columbia Pictures

Derült égből Polly

Sosem értetted, mi hasznuk van a hatalmas díszpárnáknak? A felgyülemlett agressziódat például tökéletesen le tudod rajtuk vezetni.

Forrás: Universal Pictures

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök!

Bridget Jones óta tudjuk, hogy egy vasalóval nem csak a ruháinkról tüntethetjük el a ráncokat, kósza fürtjeinkkel is elbánhatunk vele – ha nem vagyunk óvatosak, akár véglegesen is...

Forrás: Universal Pictures

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.