Készíts szívecskepárnát Valentin-napra!

otthon Valentin-nap kreatív csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszebb és legértékesebb ajándékok mindig azok, amelyeket a saját kezeddel készítesz. Valentin-naphoz közeledve Csorba Anita tértervező most egy igazán kreatív ajándékötletet mutat a szerelmeseknek.

Csorba Anita

Csorba Anita tértervező, az Inspirációk bloggere, a kreatív élet rajongója és népszerűsítője. Hivatásának tekinti, hogy mintát mutasson olvasóinak, és kedvet hozzon az alkotáshoz, a magunk köré teremtett szép környezethez, otthonhoz. Ehhez az itthon egyedülálló – heti rendszerességgel jelentkező, számos kreatív ötletet bemutató – YouTube-csatornáján és hat éve vezetett lakberendezési blogján rengeteg inspirációval szolgál nap mint nap. Lakberendezési tippeket nemcsak a videóiban kaphatunk, munkáival lakberendezési áruházak eseményein, kiadványában is találkozhatunk.
Itt találsz tőle további ötleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.