Így tündököl a Miss Universe versenyen Vajna Timi "lánya" - FOTÓ

Forrás:Szabó Gábor/Origo -
Bódizs Veronika Miss Universe
Bódizs Veronika estélyi ruháját és nemzeti viseletét mutatta meg Facebookján Vajna Timi.

Január 30-án rendezik a Miss Universe nemzetközi szépségverseny döntőjét Manilában. Magyarországot Bódizs Veronika képviseli. A nyertes viszont a Miss Universe 2016 címet kapja meg.

A nemzeti ruhás kör lezajlott, ahol Veronika a legjobbak között szerepelt, csak úgy tündökölt.

Timi egyébként a Top15-be várja választottját, de azon sem csodálkozna, ha meg is nyerné.

Tök pucéran tekereg Mihalik Enikő: fotóhttp://www.life.hu/trend/20170117-mihalik-eniko-modell-puceran-jogazik.htmlA csodaszép modell előszeretettel dobja le ruháit, most is így tett. TrendOrigoSzerelmesek ékszerét viseli Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170117-sarka-kata-hajdu-peter-valofelben-levo-felesege-a-szerelmesek-ekszeret-viseli.htmlKülönleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. TrendOrigoBikiniben feszít Sarka Kata: micsoda test!http://www.life.hu/trend/20170107-bikiniben-feszit-sarka-kata-nagyon-szexi.htmlBár nem először látjuk Hajdú Péter lassan exfeleségét bikiniben, rajongói szerint ebből a látványból sosem elég. TrendOrigoMegmutatta pucér testét Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20170107-megmutatta-pucer-testet-ashley-graham-a-vilag-legkeresettebb-plus-size-modellje.htmlAshley Graham már többször bebizonyította, hogy nem szégyellős. Láttuk már falatnyi bikiniben pózolni: elölről, hátulról, de most még tovább ment, és pucér testét mutatta meg a világnak. TrendOrigoBesokallt a hazai celebektől Náray Tamáshttp://www.life.hu/trend/20161231-naray-tamas-a-magyar-celebekrol-a-facebookon.htmlA Facebookon fejtette ki véleményét a magyar hírességek egy részéről Náray Tamás. A divattervező nem különösebben cizellálta mondandóját. A hozzászólások között pedig Tóth Gabi bejegyzését is megtaláltuk, aki szintén nem arról híres, hogy különösebben köntörfalazna. Trend--Adásban alázta meg párját a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170107-adasban-alazta-meg-parjat-a-tv2-sztarja-emilio-az-edes-eletben.htmlEmilio a kedvese külsejét kritizálta, de a nő visszavágott. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.