Így néz ki egy igazi hobbitház belülről - Fotók!

ház hobbit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyűrűk ura óta egyre többen rajonganak a hobbitok aprócska girbe-gurba lakásai iránt. Az apró, melegséget árasztó otthonokban öröm az élet, ezt vallja legalábbis az az ember, aki már 30 éve egy hobbitházban lakik. Nézd meg, milyen elbűvölő belülről egy ilyen lak!

Egyenetlen és aprócska lakásokban élnek a Hobbitok, akik maguk sem daliásak. Évekkel ezelőtt a Gyűrűk ura trilógiának köszönhetően meghódították az emberek szívét, de nemcsak ők, hanem a házaik is. A kicsi, íves otthonok melegséget, békét árasztanak és teljesen szembemennek azokkal a trendekkel, melyek a nagy, nyílt terek részesítik előnyben. A hobbitok otthonában egyetlen derékszög sem található, ami talán az építkezést megnehezíti, de az életet nem.

Stuart Grant már 30 év egy ilyen lakban él, és semmi pénzért nem cserélné le másra. A képeket látva az otthon valóban olyan, mintha egy mesekönyv lapjai elevenedtek volna meg, és nem lehet nem szeretni! Minden megtalálható benne, ami egy átlagos lakásban, mégis más: varázslatos!

/1705/_gy_n201752513124

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.