Oszter Sándor megmutatta vadászbirodalmát

Forrás: MTI/Beliczay László -
otthon vadászház Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor színész megmutatta szeretett vadászkastélyát. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Oszter Sándor a feleségével együtt nemrég visszaköltözött a diósjenői vadászkastélyba, amelyet évekkel ezelőtt

majdnem elveszítettek.

Akkor 750 millióért hirdette meg a színész az interneten a birtokot, mivel nehezükre esett fenntartani, egy 80 milliós banki hitel miatt majdnem el is árverezték a házaspár feje fölül, de sikerült megmenteniük. A birtokhoz tartozik medence, állattelep és egy 30 hektáros erdő is.

Oszter Sándor megmutatta a nagyvilágnak a vadászbirodalmát Forrás: MTI/Beliczay László

De szerencsére sikerült megmenteni az épületet, ami nagyon sokat jelent a színésznek. 40 évvel ezelőtt került Sándorhoz, és azóta minden átalakítás a színész saját terve alapján készült. A többszintes házhoz torony is tartozik, csodás panorámával. Ezenkívül pedig istálló, templom és vendégház is van a telken. A 68 éves színész pedig mindent maga gondoz a birtok körül:

Mindent teljesen egyedül csinálok a ház körül. Ez nem panasz, nekem a kertészkedés sport. Kora reggel felkelek, kimegyek locsolni, ápolni a növényeket. Szeretem a virágokat, de az egész család ilyen. A balatonrendesi házunk kertjében is rengeteg a virág – mesélte színész.

A birtokról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.