A Kardashian/Jenner klán „otthongyűjteménye”, több mint 80 millió dollárt érő luxus

luxusingatlan Kendall Jenner kim kardashian Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a 8 ember súlyos dollármilliókat költött luxusingatlanokra. Van, amelyben élnek, van, amelyikkel pluszjövedelemre kívánnak szert tenni, és akad olyan vásárlás is, amelyet senki sem tud észérvekkel megmagyarázni. Sorba vesszük a Kardashian és Jenner család mérhetetlen fényűzést rejtő házait.

Kim Kardashian

A legismertebb Kardashian lány és férje, Kanye West közel 4 éve vette meg 20 millió dollárért ezt a 8 hálószobás, 2 medencét és még egy szőlőskertet is magában foglaló ingatlant Hidden Hillsben.

Kim Kardashian és Kanye West háza Hidden Hillsben Forrás: AFP, zillow.com

Forrás: zillow.com

Kris Jenner

Az anya ebben a 900 négyzetméteres, tüneményes Los Angeles-i házban lakik, amelyet 2015-ben Jeff Andrews teljesen felújított. A gyönyörű fekete-fehér márvány padló és dekadens csillárok igazán karakteressé teszik otthonát.

Kris Jenner Los Angeles-i háza Forrás: Grey Crawford

Forrás: Grey Crawford

Kris azonban 2016 februárjában megvásárolta ezt a 4 hálószobás, 5 fürdőszobás házat is Calabasasban. Ezen a környéken egyébként Kourtney, Kylie és Khloe is rendelkezik ingatlannal.

Kris Jenner Calabasasban lévő háza Forrás: CRISNet

2015 decemberében mindenki meglepetésére egy igen szerény, csupán két hálószobás kis lakást vett mindössze 1,65 millió dollárért.

Kris Jenner "kis" lakása Forrás: MLS

Kourtney Kardashian

Három gyermekével osztja meg ezt a 6 hálószobás 1200 négyzetméteres házat. 2014-ben az NFL játékos Keyshawn Johnsontól vásárolta 8,5 millió dollárért. Az ingatlanhoz lift, edzőterem és masszázsterem is tartozik.

Kourtney Kardashian háza Forrás: MLS

Forrás: MLS

Khloe Kardashian

A legmagasabb lánytestvér 2014-ben Justin Biebertől vásárolta meg 7,2 millió dollárért ezt a Calabasasban található birtokot. A több mint 900 négyzetméteres házban található borospince, 6 kandalló, medence, sőt a birtokon még egy vendégháznak is jutott hely.

Khloe Kardashian háza Forrás: Doyle Terry Photography
Forrás: Doyle Terry Photography

Kendall Jenner

A Kardashian klán szupermodell tagja 2016 nyarán vásárolta meg 6,5 millió dollárért új, Hollywood Hillsben lévő otthonát, mely korábban Emily Blunt tulajdonában volt

Kendall Jenner háza Hollywood Hillsben Forrás: sothebysrealty.com

Kendall 18 évesen vette meg ezt a Los Angeles-i ingatlant, az exkluzív Westwood környékén. Az 1,39 millióért vásárolt otthon ma 1,6 milliót ér.

Kendall Los Angeles-i ingatlana Forrás: zillow.com

Kylie Jennert

A magamutogatás terén nővérét követő Kardashian lányt nyugodtan nevezhetjük ingatlanvadásznak. 2016-ban már a harmadik házát vásárolta meg Hidden Hillsben 12 millió dollárért. A hatalmas házban 8 hálószoba és 11 fürdőszoba, valamint egy gyógyfürdő is található.

Kylie Jenner háza Hidden Hillsben Forrás: CRISNet

Kylie igazán ért az ingatlanokhoz. Mindössze 17 évesen vásárolta ezt az 5 hálószobás 6 fürdőszobás házat Calabasasban. 2,7 millió dollárért fizetett érte, majd idén év elején már 3,3 millió dollárért adta el az ingatlant.

Kylie háza Calabasasban Forrás: CRISNet

Bár kijelentette, hogy ez a 4 hálószobás, 3,5 fürdős ház nem lesz sokáig az otthona, egyelőre még része lenyűgöző ingatlanportfóliójának. 4 hónap alatt - mióta Kylie a tulajdonosa - ennek a Hidden Hills-i háznak az ára 1 millió dollárral emelkedett.

Kylie másik Hidden hills-i háza Forrás: Riley Jamison/CRISNet

Rob Kardashian

A legnyugodtabb életet élő családtag otthona mindössze 4 hálószobát rejt, és Oaksban található, 2,675 millió dollárért vásárolta.

Rob Kardashian háza Forrás: CRISNet

Caitlyn Jenner

A korábbi élsportoló, aki egy ideje már nőként éli mindennapjait 2015 nyarán vásárolta ezt a 350 négyzetméteres kúriát Malibun. A 11 hektáros területről csodás kilátás nyílik az óceánra, a környező hegyekre, és mindössze 3,575 millió dollárba került.

Caitlyn Jenner malibui háza Forrás: 4 Malibu Real Estate

Caitlyn Jenner malibui háza Forrás: 4 Malibu Real Estate

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.