Így szoptatja a kisfiát Pink: Fotó!

fotó szoptatás család Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pink sosem volt az a szégyenlős alkat, sőt, kifejezetten nyíltan vállalta magát minden helyzetben: most éppen szoptatás közben. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, 2016 decemberében született meg Pink második gyermeke, aki a Jameson Moon nevet viseli. Az énekesnő korábban elárulta, hogy a kislányuk mellé örülnének egy kisfiúnak, ám ennek ellenére sem nézették még a terhesség során, hogy mi a kicsi neme.

Így pedig valódi meglepetés volt, mikor megszületett a fiúcska, akiről azóta már számtalan fotót töltött fel a szőke sztár. Viszont azt már megfigyeltük, hogy szoptatás közben kifejezetten szívesen fényképezkedik, hiszen februárban is megvillantotta már az intim pillanatot, áprilisban pedig valamelyest már a mellét is megmutatta.

Most azonban olyan szoptatós képet tett közzé, amelyen kifejezetten jól látható a sztár keble. A vicc kedvéért egy matricával takarta el a mellbimbóját, így pedig a közönségességes és az erotikus tartalom helyett inkább a humor jut róla mindenki eszébe.

Jameson can multitask too #workflow @pamwiggy @kathyjeung

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.