Így csókolja szájon Heidi Klum a 12 éves fiát

csók Heidi Klum
Elképesztő fotó került napvilágra Heidi Klumról: a nyaralás közben lencsevégre kapott sztár éppen a 12 éves fiával csókolózik. De miért kell ezt? 

Heidi Klum a családjával nyaralt a Karib tengeren, és természetesen a rajongóinak is posztolt a csodás élményeiről a közösségi oldalára. A modell és a gyerekei is láthatóan fantasztikusan érezték magukat, ami nem meglepő, hiszen ilyen környezetben vakációzni mindenki számára felemelő érzés lehet.

We LOVE you St.Barth Thank you .... until next time !!!!!! #familievacation #Love #fun #Thefastest10daysever

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés,

Ám a lesifotósok lencsevégre kapták a sztárt, aki éppen szájon csókolja a 12 éves fiát. A felvétel igen bizarr hatást kelt, sokak szerint egyáltalán semmi szükség arra, hogy egy anya szájon csókolja a gyermekét.

Henry számár láthatóan teljesen természetes, hogy a szupersztárral "csókolózik", ezért valószínűnek tartjuk, hogy ez nem volt az első eset az életükben. A puszilkodásról készült képeket itt tudod megtekinteni.

Lebukott: Más nőt csókolt Heidi Klum párja

Kínos szituációba került Heidi Klum pasija, Vito Schnabel. A Daily Mail olyan fotókat közölt a férfiról, amelyeken az látható, ahogyan egy taxi hátsó ülésén csókol egy barnahajú szépségét. Schnabel a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy egy "teljesen ártalmatlan szituációt" kapott el a fotós. Olvass tovább itt...
Így köszöntötte 15 éves fiát Szandi: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170811-tizenot-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-szandi.htmlElképesztő családi fotót posztolt a közösségi oldalán Szandi. A 15 évvel ezelőtti képen újszülött kisfiával láthatjuk együtt. CsaládOrigoSzülői szemmel a nyári szünet végéről, avagy hurrá, kezdődik az iskola!http://www.life.hu/csalad/20170815-szuloi-szemmel-a-nyari-szunet-vegerol-avagy-hurra-kezdodik-az-iskola.htmlAz augusztust minden évben beárnyékolja a hamarosan kezdődő iskola. Mármint a gyermekek számára, mert a szülők örömmel jelölik a múló napokat. Valld be nyugodtan, hogy te is várod már az első tanítási napot! CsaládOrigoEgy év viszály után Oszter Alexandra kibékült szüleivelhttp://www.life.hu/csalad/20170816-egy-ev-viszaly-utan-oszter-alexandra-kibekult-szuleivel-oszter-sandor.htmlA 37 éves Oszter Alexandra régen nincs jóban szüleivel, de úgy tűnik, hogy végre megtört a jég: a színésznő a kisfiával együtt meglátogatta édesanyját, Failoni Donatellát, és egy egész napot együtt tölöttek.Család--Újabb veszélyes kihívás terjed az interneten, a Hot Water Challengehttp://www.life.hu/csalad/20170813-ujabb-veszelyes-kihivas-terjed-az-interneten-a-hot-water-challenge-forro-viz.htmlAz évek során az internet mindenféle elvetemült „mered, vagy nem próbát” sodort elénk, melyek többsége ártalmatlan volt - mint például a jeges víz kihívás, melyben csupán egy megfázást lehetett kockáztatni. Ám akadnak a Kyle Jenner Challenge-hez hasonló érthetetlenségek, melyek kitűnő előszobái például a testképzavaroknak. Most itt egy olyan kihívás, mely amellett, hogy abszolút értelmetlen, még a testi épséget is súlyosan veszélyezteti. Sőt, a „Hot Water Challenge” már életet is követelt. Család--Csodás esküvője volt Tunku Aminah maláj hercegnőnek - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170815-csodas-eskuvoje-volt-tunku-aminah-malaj-hercegnonek.htmlHétfőn férjhez ment Tunku Aminah. A 31 éves maláj hercegnő egy 28 éves fiatalembernek, Dennis Muhammad Abdullahnak mondta ki az igent. Család--Néhány nap és megszületik Feke Pál első gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20170815-nehany-nap-mulva-megszuletik-feke-pali-kisbabaja.htmlFeke Pál nagy valószínűséggel sosem volt még ilyen boldog: feleségével napokon belül szülők lesznek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.