Smink nélküli fotót mutatott Stahl Judit

fotó smink nélkül Stahl Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges fotóval lepte meg a követőit Stahl Judit: így néz ki a műsorvezető smink nélkül. 

Régen a Tények műsorvezetőjeként, később pedig a Stahl konyhájában láthattuk Stahl Juditot, aki mindig a maga visszafogott, egyszerű, de kifogástalan megjelenésével állt kamerák elé. Megszoktuk már ezt a külsőt, pedig a hétköznapokban egyáltalán nem szokott sminket viselni.

A 48 éves édesanya egyébként nagyon szerencsés, hiszen a finom vonásainak köszönhetően egyáltalán nem látszik, hogy hamarosan ötven éves lesz. Nemrég egy családi fotót villantott, amin a lánya és az édesanyja is szerepel.

Most pedig egy olyan fotót tett közzé, amelyen egészen közelről láthatjuk a sztár természetes arcát. Ráadásul mindezt vasárnap reggel. A vidám hangulatú poszt többszáz kedvelést kapott, hiszen a pozitív napindítás sokak számára szimpatikus és követendő szokás.

Így fest smink nélkül Chrissy Teigen: Fotó!

Nagyon sokan büszkék voltak az év elején a modellre, aki egyáltalán nem titkolja, hogy bizony neki is vannak striái, hiszen anyaként már minden nő bőrén megjelennek. Az utóbbi időben olyannyira kitárulkozott, hogy egy friss interjúban az alkoholfüggőségéről is vallott. Most pedig smink nélküli fotót villantott...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.