Megszületett Miller Zoltán és Vágó Bernadett kisbabája

Forrás: Facebook/Vágó Bernadett Rajongói Oldala , Facebook/Miller Zoltán Hivatalos Rajongói Klub -
kisbaba Miller Zoltán Vágó Bernadett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miller Zoltán és Vágó Bernadett sokáig titkolták kapcsolatukat, ám amikor kideült, úton van szerelmük gyümölcse, színt vallottak. Azóta pedig már a pici is megszületett.

Kollégáik állítják, sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott és boldog a pár egyik tagja sem. Ám amióta egymásra találtak, le sem tudnák tagadni, mennyire boldogok és szerelmesek. A Madách Színház A nyomorultak című darabjának próbáján estek szerelembe, májusban pedig bombaként robbant a hír: babát vár a gyönyörű színésznő. Akkor csak a Babavilág című műsorban meséltek a babavárás részleteiről:

"Nagyon boldogok vagyunk, a legjobbkor jön a baba, hiszen megtaláltam életem szerelmét. Élveztem a színházi szereplés minden pillanatát, de most más szerep vár rám" - mesélte akkor a kismama.

Megszületett Vágó Bernadett és Miller Zoltán kislánya, Bella Forrás: Facebook/Vágó Bernadett Rajongói Oldala , Facebook/Miller Zoltán Hivatalos Rajongói Klub

"Nem is lehetnének boldogabbak. Zoltán nagyon büszke a kedvesére, Bernadett ugyanis csodálatosan viselte a szülést, miközben ő segített neki, ahol tudott. A baba és a mama is jól van, mindenki nagyon örül az új családtagnak. A kislányt Bellának hívják, 3100 grammal és 53 centiméterrel született és máris a szülei szeme fénye" - árulta el a Blikknek egy közeli barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.