Álomotthonok – Egy hazai penthouse, mely maga a tömény luxus a város felett

luxus Ring Miklós belsőépítészet Penthouse álomotthon
A penthouse-ról a fényűzés, a mérhetetlen pazarlás és bizonyos esetekben az ízléstelenségig giccses belső juthat először eszünkbe. De nem ennél a magyar álomotthonnál, melyet a neves belsőépítész, Ring Miklós álmodott meg és mutat be a Life.hu olvasóinak. Ő csak úgy jellemzi, mint a modern értelmiség fellegvárát. Nézzük meg, miért!

Szakmai és társadalmi tapasztalataim valamint meglátásaim szerint közeleg az idő, amikor újra lesz olyan értelmiségi réteg, amelynek megvan az igénye a kifinomult és értéket képviselő belső terekre. Ilyen tekintetben bizakodó vagyok. Ez a terv, tipikusan ilyen eset.

Egy exkluzív penthouse-t természetesen világos és napfényes terek alkotják. A rengeteg üvegfelület, a letisztult formák és az egyszerű színek kellemes összhatást keltenek. A nemes anyagok, mint az ébenfa, márvány, kristály elengedhetetlen kellékei a kifinomult exkluzív eleganciának.

Forrás: ringstudio.hu

Az előbb említett elemeken kívül minden térben felelhető egy tárgy, egy műalkotás, mely egyedi és karakteres. Ezek harmóniája alkotja meg a mindenkori értelmiség számára a tökéletes luxust. Ilyen például a nappali dohányzóasztala, mely a márvány és üveg esztétikus kombinációja, vagy az ébenfa szekrények rézfogantyúkkal. Az étkezőasztal feletti csillár, mely a kristály és a réz összhangjával a lakás glóriája. Ezekhez kapcsolódik a Justicia-szobor a posztamensre állítva és a kortárs festmény a nappali díszeként.

Forrás: ringstudio.hu

Ring Miklós és csapata

Kifinomult anyagok, egyedi formák, átgondolt részletek, odaadó és elhivatott kivitelezői hozzáállás, és az egész alapja a magas szintű tervezői idea... Ez a Ring Studio hitvallása, melyből kiválóan érződik, hogy egy-egy megrendelésre nem munkaként, sokkal inkább alkotásként tekintenek. A belsőépítész és az építész a tervezési fázis során a tervhez hozzáadja saját tudásanyagát, művészi gondolatait és jó esetben lelkének egy részét. Ezáltal létrejön egy épület, egy műalkotás, amely fennállása alatt emberek ezreire vagy akár millióra gyakorol majd hatást.
Minden építményt szemlélő ember emlékképek formájában hazavisz egy keveset az épületből. Ilyenformán az építész, a belsőépítész, az alkotó, tömegek kulturálódásához, formakultúrájának emeléséhez járul hozzá.

Izgalmas koncepció a fürdőszoba és a háló kialakítása. A hálót és a fürdőt csupán egy üvegfal választja el. Tekintve a szobák funkcióját, egy nagyon erős üzenetet hordoz a térelhatárolás módja, egyfajta őszinteség a kifinomultság köntösében, mely nyitottságra utal a párkapcsolatban, és magabiztosságot áraszt.

Forrás: ringstudio.hu

Mind anyaghasználatban és gondolatiságban a terv megállja a helyét bármely európai nagyvárosban.

A névválasztás nem véletlen: az ingatlan maga a luxus birodalma, a város fölött és a felhők között. Tökéletes választás egy vérbeli felsővezetőnek, aki kifinomult eleganciában szeretné kipihenni a döntéshozatal fáradalmait, vagy éppen a jó barátokat fogadná egy füstös konyak mellett.

/1711/Egy_h20171128111339A 21. századi belsőépítészet jelene – interjú Ring Miklóssalhttp://www.life.hu/otthon/20170914-belsoepiteszet-21-szazad-interju-ring-miklossal.htmlEgy budai kis hangulatos kávézóban találkoztunk Ring Miklós vezető-tervező belsőépítésszel. Épp csak leült, mikor szemével már végigpásztázta a helyet, és megjegyzett egy-két dolgot, melyet ő másként, vagy épp máshová tett volna. Hiába, aki szenvedélyesen szereti a szakmáját, az lényegében képtelen kilépni belőle. A Ring Studio tulajdonosával beszélgettünk. OtthonOrigoA szikla ereje ötvöződik a modern gondolatisággal ebben a belvárosi lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20170825-a-szikla-ereje-es-a-modern-gondolatisag-egy-belvarosi-lakasban.htmlEgy magyar otthon, mely belsőépítészetét tekintve abszolút kiérdemli a merész és a fantasztikus jelzőket. Ring Miklós vezető tervező, belsőépítész most egy olyan bravúrt mutat be, mely remekül érzékelteti a tér és elképzelés összehangolását. OtthonOrigoHongkongban koporsókabinokban élnek, mert nincs elég beépíthető területhttp://www.life.hu/otthon/20171123-hong-kong-ban-koporsokabinokban-elnek-szuk-ter-klausztrofobia.htmlHongkong többek közt arról is híres, hogy az ingatlanárak itt a csillagos égig érnek. 7,5 millió lakosára, igen kevés beépíthető és hasznosítható terület jut. Tehát a tér, mint olyan, már csak a gazdagok számára érhető el, ők tudják hosszú távon megtartani. Aki nem engedheti meg magának a garzon luxusát sem, az úgynevezett „koporsókabinokban" él. OtthonOrigoÁlomotthonok - Egy klasszikus berendezésű budai lakáshttp://www.life.hu/otthon/20171118-alomotthonok-egy-klasszikus-berendezesu-budai-lakas-szabo-ildiko-lakberendezo.htmlA külföldi álomotthonok mellett kellő figyelmet fordítunk a hazai gyöngyszemekre is. Most egy olyan csodás, budai lakást mutat be Szabó Ildikó lakberendező, amely a mostanában kissé mellőzött klasszikus stílust képviseli, némi csavarral. Ildikó sokoldalúságát mutatja, hogy épp olyan kreatív egy modern garzon berendezésekor, mint egy ilyen elegáns és gazdag részletekkel bíró dizájn esetén. Otthon--Belépni tilos! - Helyek, ahová az életben nem fogsz eljutni http://www.life.hu/otthon/20171114-belepni-tilos-helyek-ahova-az-eletben-nem-fogsz-eljutni-coca-cola-oroszorszag-hegy.htmlAz ember felfedezte csodálatos bolygónk szinte minden sarkát, de vannak helyek, melyekre „halandó" sosem juthat el. Ezek közül szemezgetünk most. Jól nézd meg a képeket, mert közelebb úgysem fogsz hozzájuk kerülni! Otthon--A világ legdrágább lakosztálya - Közel 10 évnyi fizetés egy éjszakáérthttp://www.life.hu/otthon/20171102-a-vilag-legdragabb-szallodai-lakosztalya-genf-hotel-president-wilson.htmlAzt gondolod, hogy jártál már luxusszállodában? Ne hidd! Hogy mi a fényűzés, azt most itt tudhatod meg! Buja és őrült élményre invitálunk, melyért csupán 80 000 dollárt kell fizetned éjszakánként. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.