Így fest Luis Fonsi csodálatos felesége: Fotó!

Luis Fonsi fotó feleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös képek kerültek napvilágra Luis Fonsiról és a feleségéről: nagyon jól néznek ki együtt. 

Luis Fonsi nevét a Despacito óta szinte már mindenki ismeri, nemrég pedig hazánkban is, a Budapest Parkban énekelte el az imádott dalát. Nem meglepő, hogy az emberek mindenre kíváncsiak a sztárral kapcsolatban, többek között arra is, hogy ki az aranytorkú előadó felesége?

Íme a boldogan lubickoló páros Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Lofa

Mint kiderült, Fonsi 2014-ben kötött házasságot Águeda Lópezzel, aki egyébként Spanyolországban modellként dolgozik. Most pedig friss fotó került napvilágra a szerelmesekről, akik épp Miami egyik hangulatos vízpartján süttetik a hasukat.

A csinos modellnek csodás alakja van, főleg úgy, hogy nemrég szült Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Lofa

Bizonyára nagyon boldogok, hogy a magánéletük mellett most a férj karrierje is szépen ível felfelé. Van mit ünnepelniük, van okuk a mosolyra.

Itt a magyar Despacito-paródia

Több mint 4,6 milliárdszor játszották le a Despacito című számot különböző streamingplatformokon, ezzel Luis Fonsi és Daddy Yankee slágere megdöntötte Justin Bieber eddigi rekordját. Így természetesen Magyarország is Despacito-lázban ég, és mi is lehetne ennek jobb bizonyítéka, mint egy paródia: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.