Eudoxie Yao csípőmérete 229 cm, büszke rá, hogy természetesek a domborulatai

súly diéta Elefántcsontpart csípő fenék
Bőven kimeríti a homokóra alkat fogalmát az elefántcsontparti Abidjanban élő Eudoxi Yao, aki büszke arra hogy csípőmérete már eléri a 229 centimétert. Rajong Kim Kardashianért, kedveli a stílusát, mégis leszögezi, hogy az ő idomai terémszetesek, és mindigis azok voltak. 

Nem mindennapi idomokkal büszkélkedhet Eudoxie Yao, akinek az Instagramon már 428 ezer követője van. Nem mással hódít mint hatalmas csípőméretével, amelynek kerülete már 229 centiméter - írja a Daily Mail. Azt mondja: sebész kése sosem ért hozzá, domborulatai, melyekre annyira büszke, 100 százalékig terméseztesek. Ennek ellenére példaképének tartja Kim Karsashiant, szereti, ahogy a öltözik, kedveli stílusát.

❤️ @yaonice @yaonice

EUDOXIE YAO (@eudoxieyao) által megosztott bejegyzés,

Eudoxie azt mondja, soha sem diétázik, azt eszi, amit épp megkíván, dereka karcsú marad, egyedül arra vigyáz, hogy karjai ne legyenek vastagok. Gyönyörűnek tartja magát, de a fotóihoz érkező negatív hozzászólások eleinte elbizonytalanították. "Gyakran sírtam, amikor olvastam őket. Nem más emberek előtt, de sírtam. Most már képes vagyok kizárni a rosszindulatú kommenteket, úgy gondolom, hogy akik ezeket írják, nem boldog emberek" - nyilatkozta Eudoxie Yao, akinek súlya 95 kilogramm és az elefántcsontparti Abidjanban él.

Bon dimanche @yaonice @yaonice

EUDOXIE YAO (@eudoxieyao) által megosztott bejegyzés,

Igyekszik minél kisebb ruhákat vásárolni, nem szereti a nagy méreteket, és gyakran észreveszi, hogy az utcán megáll miatta a forgalom, az emberek nem tudják róla levenni a szemüket.

Dr. Patonai Andrea ügyvéd, édesanya, mellesleg pedig fehérneműs fotóiért rajong az internet-18+http://www.life.hu/trend/20180222-dr-patonai-andrea-ugyved-edesanya-mellesleg-pedig-fehernemus-fotoiert-rajong-az-internet.htmlMotiválni szeretné a nőket saját testük elfogadására dr. Patonai Andrea ügyvéd, aki az Alpokban él, fehérneműket gyűjt, fotóiért pedig - amiket férje készít - rajong az internt. Trend--Melanie Gaydos továbbra is modellkedik, már több mint 150 ezren követik közösségi oldalát -18+http://www.life.hu/trend/20180221-melanie-gaydos-tovabbra-is-modellkedik-mar-tobb-mint-150-ezren-kovetik-kozossegi-oldalat-18.htmlMelanie Gaydos kicsit sem szégyenlős, nemcsak művészi modellfotókon, de közösségi oldalán is megmutatja akár teljesen fedetlen testét is. A ypohidrotic ectodermal dysplasia nevű betegsége miatt nincsen haja, fogai, és arca is kissé torz, hiszen a különös kór a bőr és járulékos szerveinek kifejlődését is érinti. Trend--Sol Perez, Argentína legszexibb meteorológusa 25 millió forintos biztosítást kötött fenekérehttp://www.life.hu/trend/20180221-sol-perez-argentina-legszexibb-meteorologusa-25-millio-forintos-biztositast-kotott-fenekere.html2 millió argentin pezóra, azaz 25 millió forintra biztosította fenekét Sol Perez, az ország kedvenc és legszexibb meteorológusa. Trend--Már mellét is megnagyobbíttatta az a 18 éves lány, aki Barbie babává szeretne változnihttp://www.life.hu/trend/20180220-mar-mellet-is-megnagyobbittatta-az-a-18-eves-lany-aki-barbie-babava-szeretne-valtozni.htmlHavi 1500 dollárt költ magára, és már 16 évesen elkezdte megváltoztatni a külsejét a 18 éves Gabriela Jirackova azért, hogy egy Barbie babára hasonlítson. Trend--Marissa és Tara talán a világ legszexibb katonanői, közösségi oldalukat több ezren követikhttp://www.life.hu/trend/20180220-marissa-es-tara-talan-a-vilaglegszexibb-katonanoi-kozossegi-oldalukat-tobb-ezren-kovetik.htmlUniformisban is gyönyörű Marissa Rae Lees és Tara L, akik talán a világ legszexibb katonanői. Közösségi oldalukat már több 10 ezren követik, az elismerő hozzászólások pedig gombamód szaporodnak fotóik alatt. Trend--Plus size modellekkel pózolt David Hasselhoff lánya Hayley Hasselhoffhttp://www.life.hu/trend/20180216-plus-size-modellekkel-pozolt-david-hasselhoff-lanya-hayley-hasselhoff.htmlCsipkés fehérneműben pózolt plus size modellek gyűrűjében David Husselhoff lánya, Hayley Hasselhoff. Arra szerették volna felhívni a figyelmet, hogy teltebb idomokkal is el kell fogadni a nőknek saját testüket. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.