Hódi Pamela nem tagadja, többször is plasztikáztatott

Hódi Pamela plasztikai beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela több szépészeti beavatkozásnak is alávetette magát. 

"Nati születése előtt is volt már mellimplantátumom, de a szülés után aszimmetrikus lett a mellem. Nem volt szép, zavart, így ismét kés alá feküdtem. A számat azért csináltattam meg, mert mindig is tetszettek a teltebb ajkak, és szerintem széppé teszi egy nő arcát. Szemöldököm pedig csak pár szál volt, és macera volt folyton megrajzolni, így végül a tetoválás mellett döntöttem" – mesélte a Borsnak Pamela, aki azt cáfolja, hogy arcműtéte lett volna.

Forrás: Hódi Pamela/Instagram

"Sokan mondják, hogy botoxoltattam meg lefaragtattam az arcomból, pedig nem. Jelenleg nincs rá szükségem, de ez nem azt jelenti, hogy pár év múlva, ha egy hatalmas ránc jelenik meg a homlokomon, nem próbálom ki. Szerintem nincs szégyellnivaló abban, ha valaki tesz azért, hogy jól érezze magát a bőrében" - tette hozzá, és arról is beszélt, hogy kislányát, Natit sem beszélné le például egy mellműtétről, ha felnőttként úgy döntene.

"Hogy lehetnék ellene annak, amit magam is csinálok? De lesznek kikötéseim, mert nem akarom, hogy Nati később bármit megbánjon, például egy tetoválást. Ha mellimplantátumot szeretne, azt is megengedem majd neki, ha gátlásos a melle miatt. De csak húszéves kora után, amikor már érettebb" - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.