Köllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobában

Forrás: Instagram/kollobabett -
Köllő Babett férj Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte.

Közel két hónapot volt távol a dzsungelben Babett, amit kislánya nagyon nehezen viselt, így amióta itthon van, együtt kell aldunia vele:

András, Babett férje külön szobába kényszerült.

"Nehéz ezt kezelni, de a lányunkért mindent megteszünk! Azt hiszem, attól, hogy egy házaspár külön hálószobában alszik, még lehet boldog. Nálunk is vannak döccenők, viták vagy különleges helyzetek, mint például ez. A hálószobahelyzetet is próbáljuk kezelni, míg vissza nem tér minden a régi kerékvágásba, hiszen egy család vagyunk" - mesélte Babett a Blikknek.

Köllő Babett Forrás: Instagram/kollobabett

"Büszke vagyok rá, mert jól kezeli, hogy nélkülöznie kell, és megváltoztak a pozícióink. Eddig én voltam az ő háttere, most András az enyém. Ez fantasztikus egy olyan embertől, aki mindig vezető pozícióban volt. Úgy hiszem, előlépett kicsit az én szerepembe, és remekül helytáll. Például korábban nem tudott főzni, most pedig megtanulta elkészíteni Milla kedvenceit, ráadásul nem is rosszul! Nem mondom, hogy nem aggódtam eleinte, de a legnagyobb örömömre együtt sikeresen legyőztek minden akadályt, és soha nem állt még ennyire közel egymáshoz Milla és az apukája."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.