Németh Kristóf rajong a fegyverekért: gyerekkora óta a lövészet a hobbija

Németh Kristóf hobbi lövészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi Ez Zsír! magazinban Németh Kristóf volt Sarka Kata vendége a LifeTV-n. A színész kedvenc hobbijáról vallott, ami gyerekkori szerelemként kezdődött, majd felnőttként újra visszatalált hozzá. Nem másról van szó, mint a lövészetről. 

Németh Kristóf a western filmek hatására kezdett el érdeklődni a fegyverek iránt. Tízéves korától már sportlövészetre járt, és hamar kiderült, hogy van is tehetsége hozzá: háromszor nyert magyar bajnokságot. Amikor 14 éves korában megkapta első film főszerepét, akkor azonban fájó szívvel ugyan, de döntenie kellett, hogy melyik szerelemre akar koncentrálni: választania kellett a versenyszerű lövészet és színház között. A hiányérzet sokáig megmaradt benne, a színművészeti egyetemi diploma átvétele után szépen lassan visszatért az életébe a lövészet, mintegy hobbiként. Jelenleg a rendőrség szituációs lövészklubjának a tagja, sőt igazolt versenyzője.

Kristóf szerint a lövészethez fegyelmezettség, kötélidegrendszer, biztos kéz és jó szem szükségeltetik. A színész büszkén mesélt arról is, hogy fia, a 10 és fél éves Lóci is ismerkedik már a légfegyverekkel, és ő is igen jó lövésznek bizonyul. A lövészet igazi családi hobbi lett, ugyanis Kristóf párja, Zita is a fegyverek rabja lett.

Nézd meg a teljes beszélgetést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.