Ördög Nóráék folytatják videoblogjukat, a Nánázsiát

Nánázsia videoblog Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádják a néző, így több mint tízmillióan látták Ördög Nóri, Nánási Pál és gyermekeik, Mici és Venci kalandjait. Először be akarták fejezni, de úgy döntöttek, folytatódik tehát a széria, sőt újabb nagy dobásra készülnek.

"Rengeteg meló van vele, egy 12 perces rész utómunkája körülbelül 8-10 óra. Elfáradtunk az elmúlt két hónapban, de ez az elképesztő szeretet, amit kapunk, ösztönöz a folytatásra" - mesélte a BlikknekÖrdög Nóra, és hozzátette, legtöbbször éjszaka virrasztanak a monitor előtt.

"Okosabban kell szervezni az életünket, az biztos. Én már tudom, a közeljövőben mikor forgatok majd, kijelölünk napokat, amelyeket az utómunkának szentelünk, aznapra pedig nem vállalunk mást" – árulta el és hozzátette, az esetlegesen kieső bevételek miatt sem kell aggódniuk, hiszen a Nánázsia sikerét követően szponzorok is feltűntek.

Forrás: Life.hu

Nóra azt is elmondta, Ázsia és Lappföld után újabb nagyobb lélegzetű utazásra készülnek, de közkívánatra Disneylandben is forgatnak a jövőben.

"Még most tanuljuk ezt az egészet, de szerintem attól működik jól a vlogunk, mert valós Élvezettel csináljuk, és mázli, hogy az egyéb munkáink mellett újabb álommeló talált ránk, ami közben megmutathatjuk a világot a gyermekeinknek" - vélekedik Nánási Pál.

Nóra és fotográsfus férje amúgy a kezdetektől nem rejtegetik gyerekeiket. "A gyerekei a múzsái. Ha nem mutathatná meg a róluk készült képeket a világnak, az olyan lenne, mintha elvennénk tőle a levegőt. Mici és Venci ebbe a világba születtek, nem csinálhatunk úgy, mintha nem ismert szülők gyerekei lennének. A feladatunk, hogy felkészítsük őket erre az életre, és egészséges felnőtteket neveljünk belőlük" – magyarázta Nóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.