Filléres lakberendezés - Kanapék 40 000 forint alatt

Forrás: Shutterstock -
kanapé nappali otthon filléres lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abban egyetérthetünk, hogy a kanapé a nappali legfontosabb eleme. Ezen ülve olvasunk esténként, bújunk össze párunkkal, beszélgetünk a barátainkkal és aggódunk érte, amikor a gyerek egy filctollal a kezében huppan le rá. Áruk azonban igencsak megszaladt az utóbbi években, mely egy átlagos család számára, akár hónapokon át tartó spórolást is jelenthet. Most mutatunk pár olyan kanapét, mely abszolút megfizethető.

A kanapéválasztás elsődleges szempontjai:

  • a méret
  • a forma
  • a kényelmi faktor
  • a szín

Amennyiben ezek valamelyike hibádzik, úgy már nem nevezhető a lakásunkba illő darabnak. Azonban vannak helyzetek, amikor például a szín és a kényelem másodlagossá válik, hiszen ezeket mind lehet utólag pótolni. Sokféle enteriőrbe illik például a mintás vagy épp egyszínű plédekkel letakart kanapé, mely így könnyedén alakítható a megváltozott fal színének, vagy a szoba stílusának megfelelően. Hasonló elven működik a díszpárnák kiválasztása is, annyi plusszal, hogy ezek még a kényelmet is fokozzák.

A kanapédat feldobhatod díszpárnákkal vagy egy mutatós pléddel Forrás: Shutterstock

Luxusbútorok megfizethető változatai – 6 design kanapé és jóval kedvezőbb árú hasonmásaik

Szembe jött veled egy meseszép luxuskanapé, de amint megláttad az árát, kaptál egy kisebb szívinfarktust? Miután túlélted, elkezdesz azon kattogni, hogy miként tudnál szert tenni rá? Nem tehetsz róla, van, hogy szinte már fájdalmasan vágyakozni kezdünk egy-egy ilyen drágaság után. Mi azonban remek alternatívát találtunk, hogy ne kelljen lemondanod a nyaralást az elkövetkezendő években, csak, hogy megvehesd álmaid kanapéját. Nézd meg őket!

A jelenlegi bútorpiacon nem könnyű olcsó kanapékat találni, de most összegyűjtöttünk négyet, melyek a fent említett módosításokkal lehetnek akár szerves részei életünknek, de akár átmenetei megoldásként is jól funkcionálhatnak, például egy albérletben, vagy egy nagyobb kollégiumi szobában.

1. Rainbow Duo kanapé - moebelix.hu 37.990 Ft, 2. Fix bob kanapé - KIKA 36.900 Ft, 3. Szövet kanapé - vidaxl.hu 38.349 Ft, 4. KNOPPARP kanapé - IKEA 22.990 Ft Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.