Álomotthonok – Egy végtelen panorámás, modern üvegpalota: videó

üvegfal luxus otthon Panoráma modern Miami álomotthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt a lenyűgöző és hatalmas házat a La Gorce-szigeten találjuk. A Biscayne-öbölre nyíló kilátás, egészen Miami belvárosáig azonban semmi ahhoz a mérhetetlen luxushoz képest, amivel ez az álomotthon kecsegtet. Tarts velünk, és lépj be!

A ház, mely tavaly készült el, nem kevesebb, mint 38 millió dollárt ér: csak a terasz 230, a lakrész pedig 1100 négyzetméteres. 7 szobájára, 8,5 fürdő helyiség jut, továbbá találunk itt mozi- és edzőtermet, liftet, személyzeti szállást, normál és végtelenített medencét, kültéri zuhanyzót és konyhát, meditációs kertet, 3 garázst és egy vendégházat is.

A végtelen panorámás, modern üvegpalota kívülről Forrás: MLS

A földszint

A bejárat egyenesen a döbbenetes látvánnyal bíró főnappaliba vezet, mely 4 részre van osztva: 3 különálló társalgó és egy 12 férőhelyes étkező. A tér, a padlótól mennyezetig érő üvegbetéteknek köszönhetően, szinte egybeolvad az öböl határtalan panorámájával. A szoba színei, formái és elrendezése mind azt a célt szolgálják, hogy a kinti természetes fények – narancssárga napfelkelték, kék égbolt és vörös naplementék – színpalettái megjelenhessenek benne, gyakorlatilag élettel töltve meg.

A nappali Forrás: MLS

Amikor az üvegajtók el vannak húzva, a kilátás még lélegzetelállítóbbá válik. A terasz végtelen lehetőséget biztosít kültéri bútoraival, konyhájával, medencéivel, sőt, a végében még egy kis erdős zöld rész is található.

A nappali mögötti lépcső vezet az emeletre, mely formájával és üveg korlátjával, valamint a mellette elhelyezkedő beltéri medence szintén a nyitottság és frissesség érzését viszi tovább.

Az emelet

A felső szinten egy második nappalit és természetesen egy nagy teraszt is találunk - ahonnan csodás a naplemente. A ház alsó szintjéhez hasonlóan, itt is hatalmas üvegfelületek uralkodnak. A főhálószobában külön társalgó rész lett kialakítva, és tartozik hozzá egy kisebb terasz is – ez egyébként a legtöbb emeleti szobának elengedhetetlen eleme. Ha ez még nem lenne elég, a hatalmas fejtámla mellett, az éjjeliszekrény felett függő dizájn lámpák is emelik a luxust.

A főhálószoba Forrás: MLS

A 8 fürdőszoba közül az egyik zuhanyzó igen különleges. A hagyományos fülkéktől eltérően, ez inkább egy folyosó.

Az egész házra jellemzőek a minimalista bútorok, a fehér, bézs színek, az óceán kék kiegészítők és az üde zöld növények. Az nem lehet kérdés, hogy szeretnénk-e itt élni. Járd be a házat egy rövid látványterv segítségével:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.