Heti trendjelentés: borzalmas külsővel mutatkozott a bájos Ellen Page

trendjelentés Ellen Page vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye a New York-i amfAR-gála volt, ahol Mihalik Enikőt is láthattuk. Ezen túl néhány filmpremier okozott emlékezetes pillanatokat. Mutatjuk is őket!
  • Dua Lipa énekli az Alita: A harc angyala című film betétdalát, aki emiatt a premiereken is rendszeresen feltűnik. Ezúttal Los Angelesben mutatták be a filmet, az eseményre pedig csupa aranyba öltözött az énekesnő. Egy ilyen ruhánál óhatatlanul is bevillan egy kis diszkógömbérzés, de túllépve rajta látszik, hogy a ruha nagyon jól kitalált, elegáns, miközben van benne extremitás. Dua Lipának pedig kifejezetten jól állt.
Dua Lipa Forrás: Getty Images
  • Ugyanezen a premieren láthattuk Jennifer Connellyt is, aki a film egyik szereplője. Róla azonban nem tudunk szuperlatívuszokban beszélni. A gyulladt hatású szemfestés óta annyiféle szuper trend jött már be, valami mást kellett volna választani. Igaz ez a ruhára is, amely egyébként izgalmas darab, de a színésznőnek nem állt jól.
Jennifer Connelly Forrás: Getty Images
  • Miután nyíltan felvállalta homoszexualitását, Ellen Page stílusa egyre maszkulinabb lett a vörös szőnyegen is. Ezen a stíluson belül is voltak rendkívül jó összeállításai, a mostani azonban eléggé laza lett, a szó rossz értelmében. Egy premieren, ha nem is a legcsillogóbb hollywoodi eseményről van szó, kicsit ízlésesebb, esetleg elegánsabb ruhát is viselhetne.
Ellen Page Forrás: Getty Images
  • A legnagyobb kedvencünk a héten Alexa Chung volt. Gyakran ágálunk a fodros ruhák ellen, legutóbb például Lais Ribeiro fodrait kritizáltuk. Alexa Chung ruhájában azonban minden fodor a helyén volt, megvolt a lágy esése, a romantikája, éppen annyi, amennyi kell.
Alexa Chung Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.